REKLAMI GEÇ

AK Parti’den Strateji toplantılarına devam

AK Parti’den Strateji toplantılarına devam

AK Parti Pamukkale İlçe Teşkilatı, düzenli olarak yaptığı ve stratejilerin görüşüldüğü, istişarelerin yapıldığı toplantılara devam ediyor. Son yapılan toplantıda ise AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, Pamukkale Ovası’nın 14 mahallesinin ana kademe kadın ve gençleri kolları teşkilatlarıyla bir araya geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Eylül 2018 Perşembe, 12:33

Toplantıda konuşma yapan AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın BM konuşmasına değinip, Erdoğan’ın dünya liderlerine Türkiye Cumhuriyeti’nin duruşu hakkında açık ve net mesajlar verdiğini söyledi.

İlçe Başkanı Uğur Gökbel, “Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Filistin, Suriye ve dünyanın birçok ülkesinde mazlumlara yönelik saldırılara sessiz kalan Birleşmiş Milletler’i açık bir dille eleştirmiştir. 5 büyük ülkenin yüzsüzlüklerini yüzlerine vurmuştur. ‘Ülkemizin menfaatleri neyi gerektiriyorsa onu yaparız’ diyerek, hiçbir şekilde yaptırım ve baskılara boyun eğmeyeceğimizi bir kez daha üzerine basa basa vurgulamıştır. Tüm dünyaya net mesajlar vermiş, Yeni Türkiye’nin güçlü, tavizsiz duruşunu adeta haykırmıştır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı