REKLAMI GEÇ

AK Partili belediyeler Denizli’de toplanacak

AK Partili belediyeler Denizli’de toplanacak

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından düzenlenen bölge toplantılarının Ege ayağı, 16-18 Mart tarihlerinde Denizli’de yapılacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Mart 2018 Çarşamba, 16:31

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından düzenlenecek Yerel Yönetimler Ege Bölge Toplantısı’nın 16-18 Mart tarihlerinde Denizli’nin ev sahipliğinde yapılacağını belirtti.

Toplantının, Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya başkanlığında ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, 12 bakan yardımcısı ile 8 ilden 102 belediye başkanı, büyükşehir belediye başkan vekilleri, il genel meclisi başkanları ve il yerel yönetimler başkanlarının katılımıyla gerçekleştirileceğini aktaran Filiz, şunları kaydetti:

“2019’a giden yolda stratejik istişarelerde bulunmak amacıyla çalışmalarımızın verimliliği ve etkinliğini artırmak, belediyelerimiz arasında bilgi ve tecrübe paylaşımı sağlamak, yerel yönetim çalışmalarımızın usul ve esaslara uygunluğunu temin etmek ve medeniyet tasavvurumuza dayalı şehircilik anlayışımızı paylaşmak için düzenlenen Yerel Yönetimler Ege Bölge Toplantısı, Afyonkarahisar, Aydın, Denizli, İzmir, Kütahya, Manisa, Muğla, Uşak illerinin katılımı ile gerçekleştirilecek. Yol haritasını gözden geçirmek, hedeflerde nerede olunduğunu, eksiklikleri, fazlayı görmek, gerçekleştirilen hizmetlerle olan hikayeleri toparlayıp, gönülle ilgili hikayeleri daha güçlü hale getirmek ve 2019’dan önce son rötuşları yapmak için bir araya geleceğiz. Toplantı, AK Partili belediyelerin ve seçilmiş yerel yöneticilerin çalışmalarının masaya yatırıldığı bir etkinlik olacak.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı