REKLAMI GEÇ

AK Partili gençlerden Halep’e yardım

AK Partili gençlerden Halep’e yardım

AK Parti Denizli İl Gençlik Kolları Başkanlığı, başlattığı kampanya sonucu Halep’e, 3 TIR gıda ve yardım malzemesi gönderdi. Toplanan yardımlardan oluşan TIR’lar, AK Parti İl Başkanlığı önünden Suriye’ye uğurlandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Şubat 2017 Cuma, 14:09

AK Parti İl Gençlik Kolları’nın düzenlediği kampanyayla toplanan 3 TIR gıda ve yardım malzemesi, AK Parti İl Başkanlığı önünden Suriye’ye gönderildi.

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Melih Serim, Halep’e desteklerini sürdüreceklerini belirterek, “Suriye’de Esed rejimi ve destekçilerinin muhaliflere yönelik katliam boyutundaki saldırıları sonucu Halep’te neden oldukları manzara, insanlık tarihinin en büyük ayıbıdır. Biz AK Parti Denizli İl Gençlik Kolları olarak yaşlı, kadın, çocuk ayırt etmeksizin katledilen Müslüman kardeşlerimiz iken ayrışmayı değil, bir olup dayanışmayı seçenlerdeniz. Gün mazlum Halep halkı için dertlenme, bir nebze dahi olsa onların yaralarını sarma günüdür” dedi.

Gönderilen TIR’ların sadece yardım değil umut olduğunu belirten Serim, “Bugün buradan hareket eden 3 TIR ile sadece un, kömür, battaniye, giyecek ve muhtelif gıda maddeleri değil, Halep halkına umut da gönderilmektedir. Biz inanıyoruz ki, Halep’te halka zulmeden kadar, zulme sessiz kalan da sorumludur. Tüm dünya sussa da, biz teşkilat olarak susmayacağımızı gururla belirtmek isteriz. Yardım kampanyamıza destek olan herkesten Allah razı olsun diyor, başta Halep olmak üzere silahların sustuğu, barışın hüküm sürdüğü bir dünya için tüm insanlığa sesleniyoruz. Halep’te insanlık ölmesin” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı