REKLAMI GEÇ

Ak Partili Gökbel: Büyük buluşmaya hazırız

Ak Partili Gökbel: Büyük buluşmaya hazırız

7 Nisan’da yapılacak il kongresi öncesi açıklamalarda bulunan Pamukkale İlçe Başkanı Gökbel, “İl kongremiz miting havasında geçecek. Büyük buluşmaya hazırız” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Nisan 2018 Çarşamba, 12:00

Denizli Ak Parti teşkilatlarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ağırlama telaşı yaşanıyor. 7 Nisan’da il kongresi için Denizli’ye gelecek olan Erdoğan’ı koarşılamaya Pamukkale İlçe Teşkilatı da hazır.
İlçe Başkanı Uğur Gökbel kongrenin miting havasında geçeceğini belirterek “Cumhurbaşkanımıza ve teşkilatımıza yakışır bir buluşma olması için tüm hazırlıklarımız tamam” dedi.
Mahalle başkanları ile bir araya gelen Gökbel, “7 Nisan yıllarca konuşulacak bir buluşmaya sahne olacak” diye konuştu.
Düğün havasında kongre geçireceklerini kaydeden Gökbel, “Liderimizle Denizli’mizi buluşturduğumuz bu mitingin olabildiğince coşkulu geçmesi için üzerimize düşeni yapacağız. Pamukkale İlçe Teşkilatı olarak sorumluluğumuzu da hakkıyla yerine getirmeye çalışacağız. Sayın Cumhurbaşkanımızın ziyareti, hem Denizli’mize, hem de parti teşkilatları olarak bizlere güç verecektir. Sayın Cumhurbaşkanımızın Denizli ziyareti teşkilatlar olarak bizlerin de heyecanını tazeleyecektir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı