REKLAMI GEÇ

AK Partili Ök, iftar sofrasına konuk oldu

AK Partili Ök, iftar sofrasına konuk oldu

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Nilgün Ök, iftara 2 kala projesi kapsamında Denizli’de vatandaşların iftar sofrasına konuk oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Nisan 2022 Cuma, 13:42

Ramazan ayı kapsamında çalışmalarına hız veren AK Parti Kadın Kolları Teşkilatları, 81 ilde eş zamanlı olarak başlattıkları ‘İftara 2 kala’ projesi ile iftara son 2 saat kala en az 5 evi ziyaret edip ezan okunduğunda o evlerden birinde iftarlarını açıyor.

Hem Denizli hem de çeşitli illerde ev ziyaretleri gerçekleştiren AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Nilgün Ök de vatandaşların iftar sofrasına konuk oldu.

Ök, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları ile Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız Ayşe Keşir’in öncülüğünde teşkilatlarımızla birlikte girilmedik kapı, dokunulmadık gönül kalmayıncaya kadar ziyaretlerimizi gerçekleştirmeyi sürdüreceğiz. Ramazan ayının bereketi ve pekiştirdiği birlik ve beraberlik duygusu ile vatandaşlarımızın kapısını çalmaktan, bölüşmekten ve yardımlaşmaktan çok mutluyuz. Biz yaptığımız her çalışmanın odağına, ‘‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’’ anlayışını koyuyoruz. Memleketim Denizli’de ve ülkemizin tüm şehirlerinde Ramazan ayı sonuna kadar vatandaşlarımızın misafiri olmayı sürdüreceğiz. Biz AK Parti’nin 20 yıllık başarı hikayesinden bahsediyorsak bunun sebebi; vatandaşları ile dertlenen, her koşulda vatandaşlarının refahını gözeten bir anlayışa sahip olmasındandır. Çünkü biz yardımlaşınca, bir ve beraber olunca güçlü Türkiye’yiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı