REKLAMI GEÇ

AK Partili Özkan’dan BASİAD’a ziyaret

AK Partili Özkan’dan BASİAD’a ziyaret

Ak Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Babadağlı Sanayici ve İşadamları Derneği’ni ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Ocak 2018 Pazar, 14:45

BASİAD Başkanı Selim Kasapoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Özkan, derneğin yaptığı çalışma ve projeleri ilgi ile takip ettiğini belirtti.

Özkan, “Girişimci varsa katma değer yükselecek, milli hâsıla büyüyecek, o milli hasıladan refah ve huzur çıkacak, Türkiye sorunlarını onunla çözecek. Genel ve yerel idareciler çalışanla, üretene sahip çıkmadığı müddetçe Türkiye’nin geleceğini de daha aydınlık, daha barış ve sevgi dolu bir topluma taşımamız mümkün değildir. Genç kuşak bizim kuşaktan daha iyi yetişiyor. Çünkü dünyayı tanıyor. Rakiplerini, sektörleri tanıyor. Daha bilgili, araştırmacı ve daha bilinçliler. Biliyorum ki bu binada; Türkiye’nin geleceğine ufuk açacak, Türk ekonomisine katkı yapacak, Türk halkının sosyal yaşantısını güçlendirecek, birliğimizi beraberliğimizi arttıracak, Türkiye Cumhuriyeti yurttaşı olmaktan onur duyduğumuz insanlar yetişecektir” dedi.

Çalışmaları dolayısıyla BASİAD yönetimini kutlayan Özkan, “Genç girişimcilere örnek olduğunuz, ülke gelişimine katkıda bulunduğunuzdan dolayı sizleri kutluyorum. Ülkemizin ve Denizli’mizin daha da büyümesi için siz genç girişimcilere önemli görevler düşüyor. Türkiye’nin geleceği sizlersiniz. Mevcut yatırımlarla yetinmeyip, yeni yatırımlar yapmanızı bekliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı