REKLAMI GEÇ

AK Partili Özkan’dan Yusuf Garip’e ziyaret

AK Partili Özkan’dan Yusuf Garip’e ziyaret

AK Parti Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan, MHP Denizli İl Başkanı Yusuf Garip’i ziyaret etti, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Mart 2022 Salı, 16:35

AK Parti Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan, geçtiğimiz ay MHP Genel Merkezi tarafından il başkanlığına atanan Yusuf Garip’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Yusuf Garip’i tebrik eden Cahit Özkan, “AK Parti ve MHP’nin ortaya koymuş olduğu Cumhur İttifakı, ülkemiz ve milletimiz için birlik, beraberlik, kardeşliğin ve aziz milletimizin mücadelesinin bu topraklarda adeta tecessüm etmiş halidir. Ülkemizin ve bölgemizin barışı, insanlığa adalet ve hakça paylaşıma dayalı yeni bir dünya anlayışının hakim olunabilmesi için ortaya koyduğumuz bu mücadele, pazara kadar değil mezara kadar baki olacak bir mücadele ruhudur. Ülkemizin refahı, ülkemizin selameti, devletimizin bu topraklarda payidar olma mücadelesinin adı cumhur ittifak olarak inşallah 2023 yılında destanlar yazacağız. Bu noktada hiçbir kuşkumuz, şüphemiz yoktur. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatına da başarılar diliyorum” dedi.

Denizli Milletvekili Av. Cahit Özkan’ın nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ileten Yusuf Garip, “Cumhur İttifakı milletin ruh kökünden doğmuş, Çanakkale ruhu, Kurtuluş Savaşı mücadelesinde atalarımızın, ecdadımızın verdiği mücadele ruhundan doğmuş, milli ve manevi değerlerimize bağlı, vatan – millet bütünlüğünü esas alan kutsal bir birlikteliktir. Sayın Genel Başkanımızın ve Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi Cumhur İttifakı mezara kadar devam edecek olan ve milletimizin menfaatini, birliğini ve bütünlüğünü esas alan, ülkenin bölünmez bütünlüğünü, tek vatan, tek millet, tek bayrak ilkesi esasında çerçevelenen bir kızıl elma ülküsüdür” İfadelerini kullandı.

AK Parti ve MHP İl teşkilat üyelerinin de bulunduğu ziyarette MHP TBMM Grup Toplantısı da canlı izlendi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı