REKLAMI GEÇ

AK Partili Tin, yangın bölgesinde

AK Partili Tin, yangın bölgesinde

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli’nin Beyağaç İlçesi’ne giderek Beyağaç-Köyceğiz sınırındaki Sandras dağında alevlere karşı çetin bir mücadele yürüten ekiplere moral ziyaretinde bulundu, yangın söndürme çalışmalarını takip etti. Şahin Tin; “Devletimiz güçlüdür, bugünleri de atlatacağız” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Ağustos 2021 Çarşamba, 11:24

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Beyağaç-Köyceğiz sınırındaki yangın söndürme çalışmalarını yerinde incelemek ve sınırda bulunan Sandras dağı eteklerinde alevlere karşı çetin bir mücadele veren ekiplere moral ziyaretinde bulunmak için yangın bölgesine gitti.

“DEVLETİMİZ TÜM İMKÂNLARIYLA SEFERBER”

Beyağaç-Köyceğiz sınırındaki orman yangınını söndürmek için tüm imkânların seferber edildiğinin altını çizen AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, “Muğla Köyceğiz’de başlayıp, Denizli sınırımıza dayanan orman yangınını söndürme çalışmalarını yerinde incelemek için Beyağaç’tayız. Rabbim söndürme çalışmalarına katılan kahramanlarımızı ve cennet vatanımızı korusun inşallah. Beyağaç-Köyceğiz sınırındaki orman yangınını söndürmek için devletimiz tüm kurumlarıyla ve imkânlarıyla seferber olmuş durumda. Zorlu doğa koşulları ve rüzgârın da etkisiyle ilerleyen alevlere karşı çetin bir mücadele yürüten kahramanlarımıza moral ziyaretinde bulunduk” diye konuştu.

“HERKES ÖZVERİYLE SAVAŞIYOR”

Birbiri ardına yaşanan yangınların tarihte benzeri az yaşanan büyük afetler olduğunun altını çizen Milletvekili Şahin Tin, “Ülkemiz son dönemde onlarca orman yangınına maruz kaldı. Birbiri ardına yaşanan yangınlar tarihte benzeri az yaşanan büyük afetlerdir. Bu süreçte devletimizin tüm birimleri tam bir dayanışma ile mücadele vermektedirler. Devletimiz güçlüdür ve gerekeni en iyi şekilde yapmaktadır. Orman yangınlarıyla mücadelede bakanlarımızdan söndürme ekiplerine, askeri personelimize, vatandaşlarımıza kadar herkesin büyük bir özveriyle savaştığına tanık olduk. Bu olağanüstü dönemde emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. Bugünleri de Allah’ın yardımıyla atlatacağız” dedi.

“İKİ DEVLET BİR MİLLETİZ”

Türkiye’nin birçok noktasında meydana gelen yangınların söndürme çalışmalarına katılmak üzere Azerbaycan’dan gelen ekiplerle de bir araya gelen Milletvekili Şahin Tin, “Dost zor günde belli olur demiş atalarımız. Can Azerbaycan’dan gelen dostlarımızın varlığı bizlere moral ve güç verdi. Hem ormanlarımızdaki ateşe, hem de gönüllerimize su serpiyorlar. Böyledir bizim kardeşliğimiz. Bu yüzden iki devlet bir milletiz. Allah birliğimizi bozmasın” ifadelerine yer verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı