REKLAMI GEÇ

AK Partili vekillerin başı kazalarla dertte

AK Partili vekillerin başı kazalarla dertte

AK Parti Denizli Milletvekillerinin başı kazalarla dertte. AK Parti Grup Başkanvekili, Denizli Milletvekili Cahit Özkan’ın Sivrihisar yakınlarında kaza yapması, diğer vekilleri akıllara getirdi. Daha önce de Mehmet Yüksel ile Şahin Tin de kaza geçirmişti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Temmuz 2019 Çarşamba, 17:26

AK Parti Grup Başkanvekili, Denizli Milletvekili Cahit Özkan’ın dün öğle saatlerinde Sivrihisar yakınlarında kaza yapması yürekleri ağza getirdi. Cahit Özkan’ın içinde bulunduğu, Mustafa Çetin yönetimindeki otomobil Sivrihisar yakınlarında TIR ile çarpıştı. Milletvekili Özkan ile şoförü kazadan yara almadan kurtuldu.

MEHMET YÜKSEL DE KAZA GEÇİRMİŞTİ
Cahit Özkan’ın kaza yapması akıllara diğer vekilleri getirdi. Uzun dönem AK Parti Denizli Milletvekili olarak görev yapan, ardından eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin danışmanlığını yürüten Mehmet Yüksel, 22 Mayıs 2012’de kaza geçirmişti.

Yüksel’in milletvekili olduğu dönümde yaşanan kaza, Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesi yakınlarında meydana gelmişti.

Ankara’ya gitmek üzere Denizli’den Pazar gecesi saat 00.30’da yola çıkan Milletvekili Yüksel’in içinde bulunduğu otobüs, Afyonkarahisar’ın Sandıklı İlçesi girişinde kontrolden çıkmış, bölünmüş yol arasındaki kanala girdikten sonra karşı şeride geçmişti. Karşı şeritten gelen tır şoförünün son anda otobüsü fark ederek frene basması, olası bir faciayı önlemişti.

TIR DURMASAYDI BÜYÜK FACİA OLURDU’
Yüksel kazanın ardından yaşadıklarını DENİZLİHABER’e anlatmış, “Uyanıktım. Bir anda araç savruldu. Çok şiddetliydi. Biz de aracın içinde savrulduk. Kendimi korumaya çalıştım. Araç önce orta refuje çıktı sonra da karşı şeride geçti. O sırada karşıdan gelen tır durmasaydı, büyük bir facia olurdu” demişti.

ŞAHİN TİN DE KAZA YAPTI
Kaza geçiren AK Parti Denizli Milletvekillerinden biri de Şahin Tin’di. Ancak, kaza anında Tin’in yanında eski milletvekili Mehmet Yüksel ve İl Başkanı Necip Filiz de bulunuyordu.

8 kişinin yaralandığı kaza, 28 Ekim 2017’de İzmir Karayolu, Salihağa Kavşağı’nda meydana gelmişti. AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, eski milletvekili Mehmet Yüksel’in içinde bulunduğu, milletvekili danışmanı Kadir Demir yönetimindeki 20 FN 001 plakalı otomobil, Babadağ istikametine giderken, kavşakta 32 yaşındaki Ali Durna’nın yönetimindeki 20 ZH 916 plakalı otomobil ile çarpışmıştı.

Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Şahin Tin, Necip Filiz, Mehmet Yüksel ve danışman Kadir Demir şans eseri hafif sıyrıklarla atlatmıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı