REKLAMI GEÇ

AK Partililer iftarda buluştu

AK Partililer iftarda buluştu

AK Parti Denizli İl Teşkilatı’nın verdiği iftar yemeği partilileri bir araya getirdi. Yemeğe katılan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ilk turda cumhurbaşkanı seçileceğini iddia etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Temmuz 2014 Pazartesi, 10:02

Bir düğün salonunda verilen iftar yemeğine Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, eşi Ayşen Zeybekci, milletvekilleri Bilal Uçar, Mehmet Yüksel ve Nurcan Dalbudak, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti İl Başkanı Avni Örki, ilçe belediye başkanları ve partililer katıldı.

İftar sonrasında partililere seslenen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türkiye’nin zor bir coğrafyada yer aldığını, burada hizmet emenin ve iktidarda kalmanın da zor olduğunu söyledi. Zeybekci, “Türkiye’ye göz dikenler, tuzak hazırlayanlar asla ve asla vazgeçmediler, vazgeçmeyecekler. Biz, Başbakanımızın da her zaman söylediği gibi, ‘onların bir tuzağı varsa bu milletin de bir tuzağı, Allah’ın da hesabı vardır’ diyoruz. 12 yıldır her seçimden zaferle çıkan başkanımız, 27 gün sonra cumhurbaşkanı olacak. Cumhurun ilk seçtiği başkan olarak Allah’ın izniyle ilk turda seçilecek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı