REKLAMI GEÇ

AK Parti’nin reklam filmi ve dombra halayı

AK Parti’nin reklam filmi ve dombra halayı

AK Parti’nin İstiklal Marşı’nın okunduğu bayraklı seçim reklamı, eleştirel unsurlar da eklenip yeniden montajlanarak sosyal medyada yayınlandı. Kısa sürede paylaşım rekoru kıran videonun finali ise oldukça çarpıcı. Videonun sonunda, Ak Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Hüseyin Gürlesin ve partili kadınların dombra halayı bulunuyor.

/ DENİZLİHABER / 27 Mart 2014 Perşembe, 11:00

AK Parti’nin milli duygulara hitap eden bayraklı reklam filmi, muhalif ev eleştirel bir yorumla montajlanarak, sosyal medyada yayınlandı. Osman Pamukoğlu’nun facebook hesabından paylaşılan video, kısa zamanda paylaşım rekoru kırdı.

AK Parti’nin reklam filmindeki milliyetçi söylemlerine karşın, 10. Yıl marşı, Andımız, milli bayramların yasaklanması, “Ne mutlu Türküm Diyene” yazılarının sökülmesi gibi icraatlarının hatırlatıldığı videonun finali ise Denizli ile yapılmış.

Video, AK Parti’nin Pamukkale Belediye Başkan Adayı Hüseyin Gürlesin’in dombra şarkısından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a uyarlanarak, seçim müziği yapılan şarkı eşliğinde, partili kadınlarla halay çektiği görüntülerle sona eriyor.

İŞTE O ÇARPICI VİDEO…

film-anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı