REKLAMI GEÇ

Ankara Denizli Derneği’nden aşure hayrı

Ankara Denizli Derneği’nden aşure hayrı

Ankara Denizlim Kültür ve Dayanışma Derneği, gurbetteki hemşerilerini aşure etkinliğinde bir araya getirdi. Aşure hayrı, derneğin yeni merkezinin ilk etkinliği olması nedeniyle ayrı bir önem kazandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Eylül 2019 Cumartesi, 09:04

Derneğin yeni adresinde gerçekleşen etkinliğe, AK Parti Grup Başkanvekili ve Denizli Millevetkili Cahit Özkan, Denizli Milletvekili Ahmet Yıldız, eski Denizli Milletvekillerinden Mehmet Yüksel, Danıştay üyeleri Yunus Aykın ve Mahmut Doğan, TBMM Başmüşaviri Saim İlçioğlu, önceki dönem Yargıtay 10. Daire Başkanı Süleyman Caner ile Ankara’daki Denizlililer katıldı.

Ankara Denizlim Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Keysan yeni adreslerinde özlenen bir tablo ile karşı karşıya olduklarını belirtti.

Keysan, “Bir tarafta her zaman bizlere destek olmuş, cesaretlendirmiş, yol göstermiş olan büyüklerimiz, diğer tarafta üniversitelerde öğrenimlerini gören veya yeni iş hayatına atılmış genç kardeşlerimiz ile birlikteyiz. Denizli sevdası ortak paydamız, farklılıklarımızı bir kazanım olarak görüp, siyaset üstü bir düstur ile bir ve beraberiz. Hepiniz hoş geldiniz iyi ki varsınız. Yapılan bu etkinliğin birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirmesini diliyorum. Kuruluşumuzun 10. yılında bugüne kadar yüzlerce etkinliğe imza attık; hep beraber çok daha güzellerini gerçekleştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan ise derneğin yeni merkezinin hayırlı olmasını diledi.

Özkan, “Muharrem Ayı vesilesiyle Denizlim Derneği’nin düzenlediği aşure hayrının birlik, beraberlik ve kardeşliğimize vesile olmasını niyaz ediyorum. Biz burada hemşerilerimizle siyasi görüşlerimizi bir kenara koyarak her görüşten, her yaş ve meslekten büyüklerimiz ve genç kardeşlerimizle bir aradayız. Denizli’miz şüphesiz dünyanın en güzel şehirlerinden biridir. Bugüne kadar her zaman yanında olduğum Denizlim Derneği için bundan sonrada her daim üzerime ne düşüyorsa yapmaya hazırım. Genç kardeşlerimiz ve hemşerilerimizle farklı etkinliklerde daha fazla bir araya gelmeyi de umut ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı