REKLAMI GEÇ

Bakan’dan Buldan’a yatırım sözü

Bakan’dan Buldan’a yatırım sözü

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Denizli’deki yatırımları yerinde görmek amacıyla gerçekleştirdiği ziyarette, Buldan’a da söz verdi. Bakan Kasapoğlu, Buldan’a Gençlik Merkezi, 5 halı saha, 10 basketbol potası ile voleybol sahası, İlçe ve Yenicekent Stadyumlarının yenilenmesi, depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılan Nuri Akın Anadolu Lisesi bahçesindeki spor salonu n yerine yenisinin yapılması ve portatif yüzme havuzunun yapılacağı sözünü verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Şubat 2021 Salı, 17:30

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun katılımıyla düzenlenen İl Değerlendirme toplantısında Denizli ve ilçelerindeki yapımı devam eden ve yapılacak projeleri görüşüldü. Bakan Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Vali Ali Fuat Atik, AK Parti Milletvekilleri Cahit Özkan, Şahin Tin, Nilgün Ök ile Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve ilçe belediye başkanlarının katımıyla gerçekleştirilen Toplantıda, Buldan’ı Belediye Başkanı Mustafa Şevik ile AK Parti İlçe Başkanı Naci Çomuk temsil etti.
Toplantında Bakan Kasapoğlu’ndan çok sayıda yatırım sözü alan Belediye Başkanı Mustafa Şevik ile İlçe Başkanı Naci Çomuk Buldan’a müjdelerle döndüler.
Başkan Şevik, Gençlik Ve Spor Bakanlığı’ndan önemli yatırım müjdesi aldıklarını söyledi.

Başkan Şevik, “Buldan’da geçmişte olduğu gibi bu dönem de çalışmalarımız, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı başta olmak üzere ilgili bakanlıkların desteklerinin yanı sıra Denizli Valiliği, Budan Kaymakamı Murat Sarı, Belediyemiz ve sivil toplum kuruşlarının iş biriliğiyle devam ediyor. Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Kasapoğlu’nun ilçemize verdiği yatırım müjdeleri bizleri sevindirdi. Hem İlçe Stadyumu, hem de Yenicekent Stadyumunun yenilenmesi için 5 milyon 850 bin TL’lik projenin en kısa sürede hayata geçirilecek. Ayrıca İlçemize Gençlik Merkezi’nin kazandırılmasıyla ilgili de sözümüzü aldık. Buldan’a 5 hali saha, 10 adet basketbol potası ile Voleybol sahası kazandırılmasının yanı sıra, depreme dayanıksız olduğu için yıkılan Nuri Akın Anadolu Lisesi’nin bahçesindeki spor salonunun yerine yenisinin yapılmasıyla ilgili de söz aldık. İlçemize yarı olimpik yüzme havuzu yapılana kadar portatif yüzme havuzunun kurulacağı müjdesini de aldık” dedi.
AK Parti İlçe Başkanı Naci Çomuk ise Buldanlı gençleri ve çocukları kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak, spor alışkanlığını kazandırmak amacıyla yatırımların devam edeceğini belirterek, ilçeye nitelikli Fen Lisesi gibi okulların da kazandırılması için çalışmaların başladığını söyledi.

Naci Çomuk, “Spor Salonu başta olmak üzere tüm yatırımlarımızın tamamlanması için çalışmalarımız en kısa zamanda başlayacaktır. Buldan hem sporun her branşında, hem de eğitimde adından söz ettirecek” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı