REKLAMI GEÇ

Bakan Ramazanoğlu çocuklarla oynadı

Bakan Ramazanoğlu çocuklarla oynadı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Denizli’de, Merkezefendi Belediyesi’nin Öksüz, Yetim ve Kimsesizler Üzülmesin (ÖYKÜ) adlı Projesi’ni başlattı. Çocuklarla çember oynayan, pasta kesip sohbet eden Bakan Ramazanoğlu, “Devletimiz dezavantajlı gruplara destek vermeye devam edecek. Özellikle yetimler, öksüzler, kimsesizler bizim dezavantajlı dediğimiz hedefimizdeki kitlemizdi. Bu proje tüm Türkiye’ye rol model olacak” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Şubat 2016 Cumartesi, 18:09

Ferah IŞIK/DENİZLİ, (DHA)

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, memleketi Denizli’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Merkezefendi Belediyesi’nin başlattığı Öksüz, Yetim ve Kimsesizler Üzülmesin (ÖYKÜ) projesine destek olmak için Bakan Ramazanoğlu, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ile birlikte çocuklarla bir araya geldi.

Proje kapsamında 6-9 yaş arası öksüz, yetim ve kimsesiz çocukların sosyal hayata katılması amaçlanırken, diğer yaş grupları için de çeşitli etkinlikler düzenleneceği kaydedildi.

Bakan Ramazanoğlu’nu karşısında gören çocuklar hep bir ağızdan “Hoş geldiniz Bakanım” derken, Bakan Sema Ramazanoğlu da çocuklarla sohbet etti. Daha sonra palyaçoların yönlendirmesiyle Bakan Ramazanoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan ve Merkezefendi Belediye Başkanı Subaşıoğlu, çocuklarla çember oyunu oynadı. Sonrasında projenin açılışı için pasta kesti.

Projeyle ilgili bilgi veren Başkan Subaşıoğlu, “ÖYKÜ Projesi’ni hayata geçirdik. Bu kapsamda ilçemiz sınırları içerisinde öksüz yetim ve kimsesiz çocuklarımızın tamamını tespit ettik. İlk olarak 6-9 yaş arası çocuklarımızla güzel bir etkinlikte bir araya geldik. Diğer yaş gruplarından da yetim ve öksüzleri tespit ettik. Onlarla ilgili de çalışmalarımız olacak” dedi.

Bakan Sema Ramazanoğlu ise böyle projelere her zaman destek verdiklerini kaydederek, “Bu tarz projeleri, devlet olarak bakanlık olarak her zaman destekliyoruz. Yerel yöneticilerimiz de bu işlerin yaygınlaştırılması noktasında önemli bir görev görüyor. Bana daha önce de bu projeden bahsedilmişti. Özellikle yetimler, öksüzler, kimsesizler bizim dezavantajlı dediğimiz hedefimizdeki kitlemizdi. Çocuklarımız zaten ilk önceliğimiz her zaman. Bu proje tüm Türkiye’ye rol model olacak. Çocuklarımız için bu etkinlikler sadece yemek içmek değildir. Aynı zamanda sosyal hayatın içinde bulunma adına da önemli etkinlikler oluyor. Bu faaliyetleri her zaman desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

Ramazanoğlu, daha sonra Ak Parti İl Başkanlığı’nda düzenlenen İl Yürütme Kurulu Toplantısı’na katıldı. Toplantı, basına kapalı gerçekleştirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı