REKLAMI GEÇ

Bakan Ramazanoğlu’ndan fotoğraf savunması

Bakan Ramazanoğlu’ndan fotoğraf savunması

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’nun Beyağaç’ta engelli bir çocuğa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun fotoğraflarını vermesi sosyal medyada tepkilere yol açınca, bakanlıktan “Ramazan Gün’ün isteği yerine getirildi” açıklaması yapıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Aralık 2015 Salı, 12:26

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’nun Beyağaç ziyaretinde, engelli Ramazan Gün’e Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Davutoğlu’nun fotoğraflarını vermesi, sosyal medyada eleştiri konusu yapıldı.

Fotoğrafın verilmesi sırasında Ramazan Gün’ün objektiflere somurtkan bir şekilde, Bakan Ramazanoğlu’nun ise gülümseyerek bakması eleştirilerin odak noktası oldu. Sosyal medya kullanıcıları, “böyle hediye mi olur?” ve “Sema Ramazanoğlu’nun, engelli bir çocuğa, en önemlisi de bir çocuğa verdiği hediyelere bakar mısınız?” yorumlarını yaptı.

“PARTİZANLIĞINIZ YERİN DİBİNE BATSIN”
Fotoğraf hediyesine eleştiriyle yaklaşan isimlerden olan yazar Dücane Cündioğlu da, “Partizanlığınız yerin dibine batsın diyecek denli çok şey gördüm ama bu kadar rezilini hiç görmemiştim” ifadesini kullandı.

BAKANLIKTAN FOTOĞRAF AÇIKLAMASI
Bu eleştiriler üzerine Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği’nden bir açıklama yapıldı. Açıklamada, “Bazı basın yayın organları ve sosyal medyada yer alan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’nun, engelli bir çocuğa Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu’nun imzalı fotoğraflarını vermesi ile ilgili ortaya atılan iddialara ilişkin aşağıdaki açıklamanın yapılmasına gerek duyulmuştur” denilerek, şu ifadelere yer verildi:

“Denizli’nin Beyağaç ilçesinde yaşayan engelli Ramazan Gün, AK Parti Denizli Kadın Kolları aracılığıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun imzalı fotoğraflarını istemiştir. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ramazanoğlu, küçük çocuğun bu isteğini geri çevirmeyerek Denizli iline yaptığı ziyarette Ramazan Gün’e bu fotoğrafları vermiştir. Üstelik iddia edildiği gibi fotoğraflar 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde değil, Sayın Bakan’ın 4 Aralık’ta Denizli’ye yaptığı ziyarette verilmiştir.”

Yorumlar

Mehmet Kaya   -  Bağlantı 9 Aralık 2015, 01:56

Engelli çocuğumuzun mutluluğu yüzünden okunuyor zaten..
Yalancılığın daniskası sizde beee !!!!

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı