REKLAMI GEÇ

Bakan ve milletvekilleri de oradaydı

Bakan ve milletvekilleri de oradaydı

Ak Parti kurmayları Denizli’deki tüm sandık görevlileri ile toplantı yaptı, “Sandığa sahip çıkın” uyarısında bulundu.  

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 22 Haziran 2014 Pazar, 16:24

Adalet ve Kalkınma Partisi, tüm Türkiye’de eş zamanlı olarak teşkilatlarına sandık görevlileri ile toplantı yapılması talimatı verdi. Talimat gereği Denizli’de de 2 bin 521 sandıkta görev alan partililer, kendi sorumluluk bölgelerinde, parti kurmayları ile toplantı yaptı. Ak parti il teşkilatı sandık görevlilerine, “Sandık namustur. Sandığınıza sahip çıkın” derken, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Ak Parti Denizli milletvekilleri de oy kullandıkları sandıkların görevlileri ile bir araya geldi.

denizli-akp-sandigimiza-sahip-çikiyoruz-toplantisi-ic-1

CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ UYARISI
10 Ağustos’ta Türkiye’nin ilk kez Cumhurbaşkanını seçimle belirlemek üzere sandık başına gideceğinin hatırlatıldığı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve AKP Teşkilat Başkanı Süleyman Soylu imzalı talimatlar Denizli’de tüm teşkilatı alarma geçirdi.

BAKAN ZEYTİNKÖY’DEYDİ
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci,  Zeytinköy Mahallesi’nde oy kullandığı sandık görevlileri ile bir araya gelirken,  AK Parti Milletvekilleri Mehmet Yüksel Değirmenönü Mahallesi, Nurcan Dalbudak  Kervansaray Mahallesi,  Bilal Uçar Adalet Mahallesi, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan Demokrasi Meydanı’nda oy kullandıkları sandık görevlileri ile toplantı yaptı.

Her bir sandıkta oluşturulmuş olan 9 kişilik sandık yönetimleri, bölge koordinatörü, mahalle başkanı, sandık hatibi olmak üzere 12 sandık görevlisinin katıldığı toplantılarda, “Sandık namus gibidir, sahip çıkın” vurgusu yapıldı.

YÜKSEL DEĞİRMENÖNÜ MAHALLESİ’NDE
Fatma Alçay’ın evinde oluşturulan “Sandığımıza sahip çıkıyoruz” toplantısına katılan AK Parti Milletvekili Mehmet Yüksel,  31 Mart seçimlerinde sandık başında oluşan sıkıntıları sandık başkalarından dinledi.  Yüksel, sandığın namus kadar değerli olduğunu belirterek,  “31 Mart seçimlerinde diğer partililer seçimlere inanmayarak mazeretler sundular. Çok sıkı çalışmalıyız yüzde 51’lik fark değil, yüzde 60’lık bir fark yapmalıyız ki mazeret gösterilecek bir konu bulamasınlar” dedi.
denizli-akp-sandigimiza-sahip-çikiyoruz-toplantisi-ic-jpg

HER SANDIĞA 9 GÖREVLİ
Adalet ve Kalkınma Partisi Denizli İl Başkanı Avni Örki, sandık görevlileri konusunda sıkıntı yaşamadıklarını hatırlatırken, amaçlarının her sandığa 9 kişi görevlendirmek olduğunu söyledi. Örki denizlihaber.com’a daha önce yaptığı  değerlendirmede üç asil görevlinin yanı sıra üç genç, üç de kadın kollarından partililerin sandıklarda görevlendirileceğini bunun için çalışma yaptıklarını anlatmıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı