REKLAMI GEÇ

Başbakan 4 bakanla geliyor

Başbakan 4 bakanla geliyor

AK Parti İl Başkanı Avni Örki, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Pazar günü yapılacak İl Kongresi için Denizli’ye 4 bakanla birlikte geleceğini açıkladı. Örki, Denizli halkını kongreye davet etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Ocak 2015 Cuma, 14:50

AK Parti İl Başkanı Avni Örki, Ahmet Davutoğlu’nun, başbakan sıfatı ile ilk kez Denizli’ye geleceğini söyledi. Örki, Davutoğlu’na Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Avrupa Birliği Bakanı Volkan Bozkır, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun yanı sıra AK Parti TBMM Grup Başkanvekileri Mustafa Elitaş ve Naci Bostancı’nın da eşlik edeceğini belirtti.

Afyonkarahisar’dan Çardak’a uçakla gelecek olan Başbakan Davutoğlu, oradan helikopterle Denizli’ye ulaşacak. Saat 14:00’de Hasan Güngör Spor Salonu’nda başlayacak kongreye katılacak olan Davutoğlu, daha sonra valiliği ziyaret edecek. Başbakan, saat 17:30’da ise Anemon Otel’de sivil toplum kuruluşları, dernekler, oda yönetimleri, küçük esnaflar, iş adamları, şehit aileleri, gaziler, engelli vatandaşlar ve toplumun her kesiminden temsilcilerle bir araya gelecek.

“LİDERİMİZ ETRAFINDA KENETLENECEĞİZ”
AK Parti’nin Prof. Dr. Davutoğlu önderliğinde ilk seçime gireceğini kaydeden Örki, “Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde girdiği seçimlerin tamamından zaferle ayrılan ve Türk demokrasi tarihine adını altın harflerle yazdıran partimiz, yeni lideri bilge insan Prof. Dr. Davutoğlu ile ilk seçime girecek. Birileri kan kaybedeceğimizi, oy oranlarımızın düşeceğini beklerken onların heveslerinin kursaklarında kalacağını bugünden açıkça dile getiriyorum. Biz, belli bir zümrenin değil, beli bir kesimin değil, milletin partisiyiz. Bizi bu günlere getiren milletimiz, bundan sonra da yeni liderimiz etrafında kenetlenecek ve Yeni Türkiye’yi hep birlikte inşa etmeye devam edeceğiz. Bunun ilk adımı da 2015 seçimleridir. Bu seçimlerde ilk hedefimiz oy oranımızı korumak değil, anayasayı değiştirecek gücü yakalamak olacaktır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı