REKLAMI GEÇ

Başbakan Denizli’ye gecikmeli geliyor

Başbakan Denizli’ye gecikmeli geliyor

Başbakan Ahmet Davutoğlu Denizli’ye 2 saat gecikmeli gelecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Şubat 2015 Pazar, 13:31

Başbakan Ahmet Davutoğlu güne Afyonkarahisar’da partisinin il kongresiyle başladı. Davutoğlu’nun kongredeki konuşmasının uzaması nedeniyle Denizli’ye gelişi de gecikti. 

Daha önce saat 14:00’da Dokuzkavaklar Hasan Güngör Spor Salonu’ndaki AK Parti İl Kongresi’nde olacağı duyurulan Davutoğlu’nun gelişini geciktiren bir diğer faktör ise hava muhalefeti.  Davutoğlu’nun Afyon’dan Çardak’a uçakla, oradan da helikopterle Denizli’ye gelmesi planlanıyordu. Ancak hava muhalefeti nedeniyle Afyon’dan Denizli’ye karayolu ile gelmesi kararlaştırıldı. bu durumun Davutoğlu’nun gelişini 2 saat ertelediği bildirildi.

Başbakan’a Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Avrupa Birliği Bakanı Volkan Bozkır, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun yanı sıra AK Parti TBMM Grup Başkanvekileri Mustafa Elitaş ve Naci Bostancı da eşlik edecek.

Davutoğlu il kongresinin ardından valiliği ziyaret edecek. Akşam da Anemon Otel’de iş adamları ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileriyle bir araya gelecek. Bu toplantının başlama saati 17:30 olarak duyurulmuştu ancak, programdaki sarkmanın  bu toplantıyı da etkilemesi bekleniyor.

Yorumlar

serkan atli   -  Bağlantı 2 Şubat 2015, 01:26

Normaldir. Genel baskanlarin hepsi yapar ayni seyi. Hic zamaninda toplantisina gelen genel baskan yoktur. Siyaset demek yalan demektir

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı