REKLAMI GEÇ

Başbakan Tin’e “Seni meclise taşıyoruz” dedi

Başbakan Tin’e “Seni meclise taşıyoruz” dedi

AK Parti Genel Merkezi’ndeki aday tanıtım toplantısında, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Denizli 3. sıra milletvekili adayı Şahin Tin arasındaki samimi diyalog gözlerden kaçmadı. Bu sohbette Davutoğlu’nun Tin’e “Şahin Başkan, seni bu defa meclise taşıyoruz” dediği öğrenildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Eylül 2015 Salı, 15:45

AK Parti’nin milletvekili adaylarını tanıtım toplantısı Ankara’da gerçekleştirildi. Genel merkezdeki toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, yönetim kurulu üyeleri ve ilçe belediye başkanları da katıldı.

Denizli adayları Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Sema Ramazanoğlu, Şahin Tin, Cahit Özkan, Osman Yüceliş, Emin Okkaya ve Muhammed Bekir Ege, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun bulunduğu platforma davet edildi. AK Parti lideri, Denizli milletvekili adaylarını tek tek kutladı ve fotoğraf çektirdi.

Fotoğraf çekimi sırasında Davutoğlu ile milletvekili adayı Tin arasındaki diyalog gözlerden kaçmadı. İkilinin sohbeti sırasında Başbakan’ın Tin’e “Şahin Başkan, hayırlı olsun. Hak ettin, hayırlısıyla seni bu defa meclise taşıyoruz. Teşkilatla birlikte yapacağınız çalışmayla başarılı sonuç alacağınıza inanıyorum” dediği öğrenildi.

Başbakan Davutoğlu’nun bu sözlerine teşekkür eden Tin, Denizli’de en iyi sonucu elde etmek için birlik beraberlik içinde çalışacaklarını söyledi.

anons

Yorumlar

MURAT GÜLNAR   -  Bağlantı 23 Eylül 2015, 20:59

BEN SAYIN TİN İ DENİZLİ HALKININ MECLİSE TAŞIYACAĞINI SANIYORDUM
SAYIN DAVUTOĞLU TAŞIYORMUŞ MALESEFFFF

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı