REKLAMI GEÇ

Başer: “Kongre önemli bir mesaj olacak”

Başer: “Kongre önemli bir mesaj olacak”

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, 6. Olağan Büyük Kongrenin ekonomik saldırıya karşı Türkiye’nin dimdik ayakta durduğunun, birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiğinin mesajı olacağını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Ağustos 2018 Cuma, 11:08

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, hafta sonu gerçekleştirilecek olan partisinin olağan büyük kongresine ilişkin değerlendirmeler yaptı.

AK Parti’nin bir demokrasi şöleni içerisinde kongresini yapacağını ifade eden Başer, “Bizler, 18 Ağustos Cumartesi günü Merkezefendi ilçe Bakanlığı olarak ana kadamemiz, kadın ve gençlik kollarımız ile birlikte 6. olağan büyük kongre için tam kadro Ankara’da olacağız. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte yorulmadan, bir an dahi duraksamadan büyük bir azim ve kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz. İstikbalimiz olan gençlerimize verdiğimiz sözü tutarak, Türkiye’yi lider ülke yapma hedefimize kararlılıkla yürüyeceğiz. Aziz milletimizin kutlu yürüyüşünü engellemek için yapılan tüm girişimler, adı her ne olursa olsun, hangi mecrada yapılırsa yapılsın, milletimizin kararlı ve dik duruşu, AK Parti kadrolarının azmi ve gayreti ile boşa çıkacaktır. Büyük ve güçlü Türkiye, bizden sonraki nesillere borcumuzdur. Kongremizin tüm AK Parti ailemize, ülkemize hayırlı olmasını temenni ederiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı