REKLAMI GEÇ

İspat edemeyen şeref yoksunudur

İspat edemeyen şeref  yoksunudur

Geçtiğimiz sene yaptığı enteresan çıkışla tepkilerin odağı haline gelen Ak Partili Cemile Taşdemir, şimdi de Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik’i çileden çıkardı. Taşdemir’in, eczane çalışanının belediye ortağı olduğuna dair iddiası üzerine açıklama yapan Çelik, “İspat edemeyen şeref yoksunudur” dedi

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Ekim 2019 Çarşamba, 17:42

Daha önce AK Parti dışındaki partilere oy verenlerle ilgili yaptığı “Allah kimseyi CHP’ye oy verecek kadar AKIL’sız, HDP’ye oy verecek kadar VATAN’sız, İP’e oy verecek kadar ÜLKÜ’süz, SP oy verecek kadar İMAN’sız bırakmasın!” paylaşımı ile tüm kesimlerin tepkisini çeken AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Cemile Taşdemir, bu kez de Bozkurt Belediyesi ile ilgili iddialarıyla gündeme geldi.

Yaptığı ilk paylaşımın ardından kendi il başkanı dahil herkesin tepkisini çeken Cemile Taşdemir, sosyal medya hesabından bu kez de, “CHP’den bir Skandal daha! İlçe halkının yoğun şikayeti üzerine yazıyorum. Denizli’nin Bozkurt ilçesinin CHP’li Belediye Başkanı Birsen Çelik, eczanesinde çalışan kalfasını Belediye şirketine ortak yaptı. Bankamatik memuru dedikleri neymiş görelim” iddialarını gündeme getirdi.

BAŞKAN ÇELİK BELGELİ YANIT VERDİ
22.10.2019 tarihinde Cemile Taşdemir tarafından “CHP’de bir skandal daha!” başlığı atılarak kendisini ve belediyeyi hedef alan iddialardan dolayı şaşkın ve üzgün olduğunu belirten Başkan Birsen Çelik, Bozkurt Belediyesi’nin 2014 yılından bu yana defalarca müfettişler tarafından teftiş edildiğini, denetimlerin sonunda da her seferinde takdir gördüklerini söyledi.

Bahsi geçen şirketin belediye ile bir ilişkisinin bulunmadığını belirten Başkan Çelik, “Şirket daha önce de şikayete konu olmuş, İçişleri Bakanlığı müfettişleri tarafından denetlenmiş ve aklanmıştır. Kaldı ki; şirketin ticari bir faaliyeti de bulunmamaktadır. Bahsi geçen şahıs (Aynur Özturan) Hambat Eczanesi’nde çalışmakta olup, maaşını da oradan almaktadır. Belediyemizden ya da iştiraklerimizin hiç birinden maaş ya da ödeme almamaktadır. Yayınladığım belgede de net bir şekilde görülmektedir. Bankamatik memuru olarak adlandırılan bu kişinin, belediyemizden ya da iştiraklerimizden maaş aldığını ispat edemeyen şeref yoksunudur” dedi.

Konunun takipçisi olacaklarını ifade eden Başkan Birsen Çelik, “Sosyal medya hesabından gerek kendime, gerekse belediyeye atılan bu iftira ile ilgili hukuki yollara başvuracağım” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı