REKLAMI GEÇ

Cahit Özkan’dan Bahoz Erdal çıkışı

Cahit Özkan’dan Bahoz Erdal çıkışı

PKK’nın üst düzey yöneticisi Bahoz Erdal kod adlı Fehman Hüseyin’in öldürüldüğü yönündeki haberler doğrulanamazken, AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan TBMM’de yaptığı kısa konuşmada Bahoz Erdal’ın öldürüldüğünü söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Temmuz 2016 Cuma, 10:12

Ankara’nın temkinli açıklamalar yaptığı, uluslararası kaynaklar tarafından da bir türlü kesinlik kazandırılamayan PKK’nın üst düzey sorumlularından Bahoz Erdal kod adlı Ferman Hüseyin tartışmalarına AK Parti Denizli Milletvekil Cahit Özkan da katıldı.

BAHOZ ERDAL ÖLDÜRÜLDÜ
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bir dakikalık söz alan Cahit Özkan, terör ve terörle mücadeleye ilişkin konuştu. Konuşmasında son günlerde bir çok teröristin öldürüldüğünü söyleyen Özkan, öldürülen teröristler arasında henüz resmiyet kazanmayan Bahoz Erdal kod adlı Fehman Hüseyin’in de adını kullandı.

Özkan, “Terör örgütü PKK’nın üst düzey yöneticiliğini yapan “Bahoz Erdal” kod adlı Fehman Hüseyin, “Sabri Başkale” kod adlı terörist Fethi Şarlatan, sözde Tunceli sorumlusu “Baran Dersim” kod adlı İsmail Aydemir bir bir öldürüldü” dedi.

PKK’YI TOPRAĞA GÖMECEĞİZ
Teröristlerin cenazesine katılan, söylem ve eylemleriyle PKK’nın yanında yer alan belediye başkanlarından 6’sının tutuklandığını ve bazılarının ise görevden uzaklaştırıldığını ifade eden Özkan, “24 Temmuz’da başlatılan barış ve huzur operasyonlarının da sonuna yaklaşıldı. Aziz milletimizin gönlü rahat olsun. Köşeye sıkışan ve telaşa kapılan PKK’nın dağ ve siyasi kadrosunun ensesindeyiz. Öyle ya da böyle terör belasını ülkemizin gündeminden bir an önce çıkaracağız. Silahları gömüp ülkemizi terk etmeyen PKK’yı toprağa gömeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı