REKLAMI GEÇ

Çalışan öğrenci de burs alabilecek

Çalışan öğrenci de burs alabilecek

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, asgari ücret düzeyinde aylık alan ve sürekli bir işte çalışan öğrencilerin kredi ve burs alabileceğini söyledi. Tin, “Çalışan öğrencilerimizin burs ve kredi almasının önündeki engel kaldırıldı” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Ocak 2016 Cuma, 11:35

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, çalışan öğrencileri ilgilendiren burs ve kredi imkânına yönelik yapılan düzenlemeye ilişkin bilgi verdi. Milletvekili Tin, asgari ücret düzeyinde ücretle sürekli bir işte çalışan ya da gelire sahip olan öğrencilerin de artık kredi ve burs alabileceğini söyledi.

Öğrencilere yönelik kolaylaştırıcı ve destekleyici adımlar atmaya devam ettiklerini belirten Tin, “Çalışan öğrencilerimizin burs ve kredi almasının önünde uygulamada engel teşkil eden madde yürürlükten kaldırıldı. Kredi ve burs verilmeyecek olan öğrencilere yönelik atılan bu adım sayesinde artık çalışan öğrencilerimizde kredi ve burs imkânlarından faydalanabilecek. Buna göre, kredi veya burs alan öğrencinin asgari ücret düzeyinde sürekli bir işte çalışarak bir gelire sahip olması halinde de kredisi kesilmeyecek” dedi.

Yorumlar

CANSU   -  Bağlantı 8 Ocak 2016, 16:57

açıktan okuyorum ve çalışıyorum bu uygulamadan faydalanabilirmiyim

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı