REKLAMI GEÇ

Çameli teşkilatına Özkan’dan ziyaret

Çameli teşkilatına Özkan’dan ziyaret

Ak Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Çameli Belediyesi ve Ak Parti Teşkilatı’nı ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Şubat 2018 Cumartesi, 16:58

Ak Parti Denizli Milletvekili ve MKYK Üyesi Av. Cahit Özkan, Ak Parti Teşkilatı ziyareti öncesi, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Çameli Ak Parti İlçe Başkanı Tanju Gököz ve teşkilat birim başkanı Halim Ayten ve ilçe esnaflarını ziyarette bulundu.

Çameli Ak Parti’de, kongre sonrası yeni oluşan yönetim kurulu üyeleri ve Çameli Ak Parti İlçe Başkanı Tanju Gököz’ü tebrik eden Özkan “Bizim temel gayemiz ilk günden beri ülkemizde taş üstüne taş koymak ve yaşadığımız bölgelerdeki vatandaşlarımızın refah seviyesini yükseltmek olmuştur. Bu bakımdan üzerimize düşen her konuyu çözüme kavuşturmayı kendimize asli bir vazife olarak görüyoruz. Geçmiş siyasi dönemlere baktığımızda, bir top bir tüfek almak için ne kapılar aşındırıldığını görüyorduk. Şimdi kendi silahımızda, kendi Siha’mızla, kendi helikopterimizle mücadele ediyor, kendimizi savunabiliyoruz. Türkiye asla eski Türkiye değildir, ve de eski Türkiye olmayacaktır. Bunu herkes bilmelidir “diye belirtti.

Zeytin Dalı Operasyonunun başladığı ciddiyet ve hassasiyetle devam ettiğini vurgulayan Özkan, “Sınırlarımızdan gelen saldırıları görüyorsunuz. Bugün bu teröristleri buradan süpürmez isek, gelecekte yaşanacak sıkıntı ve problemler kat kat büyüyecektir. Oradaki yara kanser haline dönüşecektir. Şehit olan kardeşlerimizin aileleri bizim başımızın tacıdır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı