REKLAMI GEÇ

Cumhurbaşkanı Erdoğan Denizli’ye geldi, Çardak Havaalanı’ndan karşılandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Denizli’ye geldi, Çardak Havaalanı’ndan karşılandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Denizli’ye geldi. Cumhurbaşkanlığı uçağı ile Çardak Havaalanı’na inen Erdoğan, coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Aralık 2018 Cumartesi, 14:05

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 30. kez Denizli’de. Saat 13.10’da İstanbul’dan hareket eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı özel uçağı ile saat 13.50 sıralarında Çardak Havaalanı’na iniş yaptı.

Erdoğan, burada coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. AK Parti Denizli Milletvekilleri ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın da aralarında bulunduğu partililer tarafından karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, buradan helikopter ile eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin oğlunun nikahının yapılacağı EGS Kongre ve Kültür Merkezi’ne geçti. Erdoğan’ı Çardak Havaalanı’ndan alan helikopter tesislere indi.

ÜST YÖNETİM DENİZLİ’DE
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli ziyaretine devletin üst yönetimi de katılıyor. Meclis Başkanı Binali Yıldırım, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Erdoğan’dan önce Denizli’ye geldi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı