REKLAMI GEÇ

Erdoğan nikaha katılacak, toplu açılış yapacak, halka seslenecek

Erdoğan nikaha katılacak, toplu açılış yapacak, halka seslenecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli programı netleşiyor. Eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin oğlu Atilla Şükrü Zeybekci’nin nikahına şahitlik edecek olan Erdoğan, Delikliçınar Meydanı’nda düzenlenecek toplu açılış törenine katılacak, halka seslenecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Aralık 2018 Çarşamba, 12:58

Denizli’yi en çok ziyaret eden lider olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için yapılan hazırlıklar sürüyor. 15 Aralık Cumartesi günü kente gelecek olan Erdoğan’ın programı da netleşmeye başladı.

Henüz Erdoğan’ın Denizli ziyaretine ilişkin net bir açıklama yapılmasa da Cumhurbaşkanı’nı yoğun bir program bekliyor.

ÖNCE NİKAHA KATILACAK
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli ziyaretine eski Ekonomi Bakanı, AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci’nin oğlu Atilla Şükrü Zeybekci’nin nikahı ile başlayacak. Nikaha şahitlik edecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra planlanan diğer programlarına geçecek.

TOPLU AÇILIŞ TÖRENİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Denizli’de kamu yatırımlarının toplu açılışlarının yapılacağı ve 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda gerçekleştirilecek toplu açılış törenine katılacak. Erdoğan burada Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere ilçe belediyeleri ile kamu kurumlarının yatırımlarının toplu açılışlarını gerçekleştirecek.

ERDOĞAN HALKA SESLENECEK
Toplu açılış töreninin miting havasında gerçekleşmesi bekleniyor. Erdoğan, hizmetlerin açılışı için katıldığı törende vatandaşlara seslenecek. Erdoğan’ın ziyareti yaklaşan yerel seçimler öncesinde ayrı bir anlam içeriyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yerel seçimler öncesinde gerçekleştireceği Türkiye ziyaretleri kapsamında Denizli’nin bir kez daha programa alınmasının zor olduğu, bu nedenle de toplu açılışların seçimler öncesinde gerçekleştireceği miting statüsünde düzenleneceği kaydedildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Denizli programının kısa süre içinde netleşmesi bekleniyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı