REKLAMI GEÇ

CUMHURBAŞKANININ KURULDAKİ VEKİLİ NİHAT ZEYBEKCİ

CUMHURBAŞKANININ KURULDAKİ VEKİLİ NİHAT ZEYBEKCİ

Ekonomi Bakanlığı’nın ardından siyasette aktif bir görev alıp almayacağı merak konusu olan daha sonra Cumhurbaşkanı RecepTayyip Erdoğan tarafından Ekonomi Politikaları Kurulu’na alınan Nihat Zeybekci, şimdi o kurulun başkanvekili oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Ekim 2018 Perşembe, 22:08

Ekonomi eski bakanı Nihat Zeybekci’ye yeni görev. 27’nci dönem milletvekili seçimlerinde aday olmayan ardından belirlenen kabinede görev almayarak Ekonomi Bakanlığı’ndan ayrılan Nihat Zeybekci’nin yeni görevi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlık ettiği Ekonomi Politikaları Kurulu’nda başkanvekilliği oldu.

Bakanlığının ardından siyasette yeniden aktif bir görev alacağı çok konuşulan Nihat Zeybekci, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın danışmanlarının da yer aldığı kurulda görevlendirilmişti.

Kurul bugün ilk toplantısını Cumhurbaşkanı Erdoğan önderliğinde Çankaya Köşkü’nde gerçekleştirdi. Yaklaşık 1 saat 35 dakika süren toplantıda Nihat Zeybekci’ye başkanvekilliği görevi verildi. Zeybekci toplantı boyunca Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sağ yanında oturdu.

Toplantıya Dr. Cemil Ragıp Ertem, Yiğit Bulut, Gülsüm Azeri, Hakan Yurdakul, Doç. Dr. Hatice Karahan, Korkmaz Karaca, Mehmet Ali Akben, Meltem Taylan Aydın, Prof. Dr. Servet Bayındır ile Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan katıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı