REKLAMI GEÇ

Bakan Bozdağ: “Başsavcı Alper kahramandı”

Bakan Bozdağ: “Başsavcı Alper kahramandı”

Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper ve şoförü Muzaffer Akşehirli’nin cenaze törenine katılmak üzere kente gelen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Bakan Bozdağ, burada yaptığı açıklamada Başsavcı Alper’in kahraman olduğunu söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Mayıs 2017 Perşembe, 13:56

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper ve şoförü Muzaffer Akşehirli’nin adliyedeki cenaze töreni sonrası Polisevi’ne gitti.

Buradan AK Parti İl Başkanlığını ziyaret eden Bakan Bozdağ, yaşamını yitiren Başsavcı Mustafa Alper hakkında konuştu.

Bakan Bozdağ, Başsavcı Alper’in bir kahraman olduğunu belirterek, “Şehitlerimizi hakka uğurladık. Öncelikle şehit başsavcımız Mustafa Alper’e ve makam şoförü Muzaffer Akşehirli’ye Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun. Gerçekten hem Denizli’ye hem milletimize hem ülkemize büyük hizmetler yağmış iki değerli insanı kaybetmenin acısını yaşıyoruz. Görev başında geçirdikleri trafik kazasında hayatlarını kaybettikleri için biz Allah indinde şehit olduklarına inanıyoruz” dedi.

Şehit Başsavcı Mustafa Alper’in darbe gecesi gösterdiği dirayeti de anlatan Bakan Bozdağ, “Belki kamuoyu onun yaptıklarını tam anlamıyla bilmiyor olabilir. Ama darbe gecesi yaşananları bilenler, onları yakından takip edenler, bu darbenin başarısız olmasında Denizli Adliyesi’nin, merhum başsavcımız öncülüğünde nasıl bir dirayetle mücadele ettiğini ve darbenin başarısız olması için Denizli’de nasıl bir hukuki darbe vurduğunu hepimiz biliyoruz. Ben bu nedenle de yiğitliği, kahramanlığı ve cesaretinden dolayı şehit başsavcımızı bir kez daha buradan şükran ve minnetle ayrıca yad etmek isterim. Yargı görevi yapan hakimlerimiz, savcılarımız ve yardımcı personel her daim görevlerinin başında hukukun verdiği yetkiyi kullanarak milletimizin adalet beklentisine cevap vermek için gece gündüz çalıştılar ve çalışmaya devam ediyorlar. Bundan sonra da çalışmaya devam edeceklerdir. Mustafa Alper’i ve şoförü Muzaffer Akşehirli’yi bugün hakka uğurladık ama adalet hizmeti onların bıraktığı yerden arkadaşları tarafından yürütülmeye devam edecektir. Ben yargı camiamızın da başı sağ olsun diyorum. Bütün Denizlililere de başsağlığı diliyorum. Rabbim bir daha böylesine acıları bizlere yaşatmasın. Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı