REKLAMI GEÇ

AK Parti Ağustos-Şubat ayları arasında kongrelerini tamamlayacak

AK Parti Ağustos-Şubat ayları arasında kongrelerini tamamlayacak

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, il ve ilçe kongreleri için start verdi, henüz netlik kazanmayan kongre takvimini de açıkladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Temmuz 2017 Çarşamba, 16:50

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayesinde gerçekleştirilen 117. İl başkanları toplantısında alınan kararları paylaşmak ve kongre takvimiyle ilgili bilgiler vermek üzere ilçe başkanlarıyla bir araya geldi.

Toplantıda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında yapılan Merkez Karar ve Yönetim Kurulu’nda belirlenen AK Parti’nin bu yılki il ve ilçe kongre takvimi de ele alındı.

KONGRE SÜRECİ BAŞLADI
Kongre seçim sürecinin başladığını belirten Başkan Filiz, “Kongre takvimimiz 19 Ağustos-12 Kasım arasında ilçe, 18 Kasım 2017 ile 25 Şubat 2018 tarihleri arasında da il kongrelerinin yapılmasıyla tamamlanacak. İlçe ve İl kongre sürecimiz hayırlı olsun. İnşallah uyum içerisinde kongreye hazırlanacağız” dedi.

Başlayan delege seçimlerinin objektif ve sağlıklı bir şekilde yapılması için illerde gözlemci olarak komisyonlar kurulacağını vurgulayan Başkan Filiz, kongre süreciyle ilgili kafalara takılan bütün hususları anlatan bir “Kongre Rehberi” hazırlandığını kaydetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı