REKLAMI GEÇ

Bir radyo programından yükselen FETÖ iddiaları

Bir radyo programından yükselen FETÖ iddiaları

Denizli Büyükşehir ve Pamukkale Belediyesi Meclis Üyesi Hüseyin Karadeniz, Denizli’de bir radyo programında yaptığı konuşma ile AK Parti’de günün konusu oldu. Karadeniz, AK Parti Buldan İlçe Başkanı Kırık’ın yönetimde kendisinden başka herkesi FETÖ’cü olmakla itham ettiğini öne sürdü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Şubat 2017 Pazar, 15:16

Denizli Büyükşehir ve Pamukkale Belediyesi Meclis Üyesi Hüseyin Karadeniz, katıldığı bir radyo programında ilçe teşkilatını karıştıracak bir iddia ortaya attı. Karadeniz, 15 Temmuz darbe girişiminin hemen ardından Denizli Büyükşehir Belediyesi’ndeki bir toplantıda, Buldan AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Kırık’ın, partinin Buldan ilçe yöneticilerini işaret ederek, kendisi dışında hepsinin ‘FETÖ’cü olduğunu iddia ettiğini öne sürdü.

“TEK TANIK BEN DEĞİLİM”
Gazeteci İskender Doğan’ın Doğuş Radyo’da hazırlayıp sunduğu programa konuk olan Karadeniz, bir belediye başkanının ismini de diyaloğa şahit olarak verdiği iddiasında, “Buldan AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Kırık, darbenin üçüncü günü, operasyonların da etkisini gösterdiği süreçte, Denizli büyükşehir belediyesinde toplantıdayız. Saat 16.00 civarında söz aldı. Ahmet Kırık dedi ki ‘Buldan AK Parti İlçe Teşkilatı yönetimi, benden başka tümü FETÖ’cü’ dedi. Bu konuşmaya Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla da tanıktır. Kendisine ben tepki verdim ‘Günaydın’ dedim” dediği öğrenildi.

“PAÜ’DE FETÖ’CÜLER TEMİZLENMİŞ DEĞİL”
Hüseyin Karadeniz radyo programında devamla, “Darbe girişiminden sonra, Pamukkale Üniversitesi’nde operasyonlar yapıldı. Bana göre hikaye. Bizim hemşehrimiz, eski Rektör Hüseyin Bağcı,Tıp Fakültesi’ni PKK ya, diğer bölümleri de FETÖ’cülere teslim etmiş. Benim tespitlerime göre esas FETÖ’cüler Üniversitede aynen duruyor. Hala etkili yerdeler. İki tane Rektör yardımcısı atanıyor. Bu ikisinin de dosyası devletin yetkili mercilerinde var. Bunlar tescilli FETÖ’cü. Devletin kurumları bunları çok iyi biliyor..Ben devletime inanıyor, güveniyorum. En kısa sürede Pamukkale Üniversitesi’nde ki tüm FETÖ’cüler temizlenecek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı