REKLAMI GEÇ

AK Parti kongrelerinin iptaliyle ilgili şok iddialar

AK Parti kongrelerinin iptaliyle ilgili şok iddialar

AK Parti Denizli Teşkilatı’nın bir süre önce başlattığı kongre takviminin şok bir kararla iptal edilmesiyle ilgili orta atılan iddialar can alıcı. 8 İlçe kongresini tamamlayan bazı ilçelerde yönetime FETÖ ile ilgili davalara konu olan bazı kişilerin girdiği, bu nedenle de AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla kararın alındığı öne sürülüyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Ekim 2017 Perşembe, 12:02

Denizli, AK Parti’de kongre sürecinin iptal edilmesini konuşuyor. 8 ilçede süreci tamamlayan ve 11 ilçede yapılacak seçim için de gün sayan AK Parti Denizli Teşkilatı, genel merkezden gelen karar ile şok yaşamıştı.

AK Parti Genel Merkezi, 11 ilçede yapılacak kongreleri durdururken, seçimlerini tamamlayan ilçeler için de nasıl bir karar alacağı merak konusu oldu.

KULİSLERDE BU İDDİALAR KONUŞULUYOR
AK Parti’deki seçimlerin iptal edilmesi gündeme bomba gibi düştü. Kulislerde konuşulan iddia ise oldukça vahim. Seçimlerin tamamlandığı bazı ilçelerde yönetimlere FETÖ ile ilgili davalara konu olan isimlerin de girdiği, kararın da bu nedenle alındığı öne sürüldü.

Bu isimlerin tespit edilmesinin ardından bazı partililerin konuyu AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ilettiği, Erdoğan’ın da iptal kararı vererek, Denizli’de ilçe başkanları ve yönetimlerinin seçimle değil, atamayla görevlendirilmesi talimatı verdiği öne sürüldü.

PARTİ İÇİNDE BEKLEYİŞ SÜRÜYOR
AK Parti’de iptal kararının alınmasının ardından yeni süreç ile ilgili meraklı bekleyiş sürüyor. Kongre yapılmayan ilçelerde kimlerin ne zaman görevlendirileceği merak konusu olurken, asıl tartışılan konu seçimlerin tamamlandığı ilçelere müdahale edilip edilmeyeceği.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı