REKLAMI GEÇ

Milletvekili ÖK, “Rekor, fırsatçılara güzel cevap oldu”

Milletvekili ÖK, “Rekor, fırsatçılara güzel cevap oldu”

Denizli AK Parti Milletvekili ve TMBB Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi Nilgün Ök, 27. Dönem 2. Yasama Yılı’nın başlaması nedeniyle bir açıklama yaptı. Ök açıklamasında eylül ayında açıklanan ihracat rekorunun, her fırsatta IMF’yi gündeme getiren fırsatçılara güzel bir cevap olduğunu söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Ekim 2018 Salı, 10:51

Yeni dönemin etkin ve verimli bir yasama yılı olacağına inancının tam olduğunu da ifade eden ifade eden Milletvekili Ök, yeni dönemin başlamasıyla güzel bir haber aldıklarını ve Eylül ayı Türkiye ihracatının yüzde 22,6 artışla 14,5 milyar dolara ulaşarak tarihi bir rekor kırdığını dile getiren Milletvekili ÖK, “İhracatta yakaladığımız bu tarihi rekor, IMF fırsatçılarına da en güzel cevap olmuştur”diye konuştu.

Diğer taraftan Ak Parti Denizli Milletvekili Nilgün ÖK, Türkiye’nin son dönemde kritik bir süreçten geçtiğini belirtti. Yaşananların Türkiye’nin ekonomik gerçekleri ile bağdaşmadığının altını da çizen ÖK, “Tüm ekonomik saldırılara karşı yine birlik ve beraberliğinden ödün vermeyen Türk milleti ülkesine bir kez daha sahip çıkmıştır. Hiçbir sanayicimizi, hiçbir tüccarımızı, hiçbir çalışanımızı, hiçbir vatandaşımızı vicdan ve ahlak yoksunu tefecilerin, iyi günde ortaya çıkıp, kötü günde kaybolan fırsatçıların insafına terk etmeyeceğiz. Bugüne kadar nasıl her sıkıntıyı milletimizle kol kola, omuz omuza vererek aştıysak, bugünleri de inşallah aynı şekilde geride bırakacağız” diye konuştu.

Türkiye, ihracat tarihi rekoru kırarken Denizli ihracatının da artmaya devam ettiğine dikkati çeken Milletvekili Ök, Türkiye’de en fazla ihracat yapan ilk 10 il içinde bulunan Anadolu Kaplanı Denizli’nin eylül ayında 287 milyon doları ihracatı aştığını, 2018 yılında ise toplamda 2,5 milyar dolar ihracatı aştığını bildirdi. Denizli’nin ülkesi ve milleti için çalışmaya devam ettiğini belirten Milletvekili Ök, geçmişte olduğu gibi bugün de devletinin ve milletinin yanında olan Denizlili ihracatçılara teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı