REKLAMI GEÇ

Ramazanoğlu: “Söz milli iradede”

Ramazanoğlu: “Söz milli iradede”

AK Parti Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu,16 Nisan’da milletin vesayetlere, darbe anayasalarına ve kurulamayan hükümetlere dur diyeceğini ifade etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Şubat 2017 Salı, 13:06

AK Parti Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu, 16 Nisan’da halk oyuna sunulacak olan düzenlemeyle ilgili açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin 2023, 2053 ve 2071 vizyonlarının habercisi olduğunu belirten Ramazanoğlu, muhalefetin yeni anayasa değişikliği ile ilgili yanlış bilgiler yaydığını öne sürdü.

Ramazanoğlu, “Milletimiz kimin doğru söylediğini çok iyi biliyor, 15 yıldır AK Parti’ye güvenip oy vermesi bunun açık bir göstergesidir” dedi.

Yeni anayasanın bir rejim değişikliği getirmeyeceğini dile getiren Ramazanoğlu, “Bu bir sistem değişikliğidir. Çift başlılığı ortadan kaldırmak ve Türkiye’nin geleceğe daha emin adımlarla yürümesini sağlamak amacıyla yapılmaktadır” dedi.

Yeni anayasayı en doğru şekilde anlatmak için kapı kapı dolaşacaklarını ifade eden Ramazanoğlu, “Milletimiz her zaman olduğu gibi bu referandumda da en doğru kararı verecektir” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı