REKLAMI GEÇ

AK Parti’de kongre süreci başlıyor. Filiz aday olacak mı?

AK Parti’de kongre süreci başlıyor. Filiz aday olacak mı?

Ak Parti Denizli Teşkilatı bu aydan itibaren kongreler sürecini başlatıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Genişletilmiş İl Danışma Kurulu’ndaki mesajları teşkilat için yeni bir başlangıcın miladı olacak.

Selami Aydın / DENİZLİHABER / 19 Ağustos 2017 Cumartesi, 12:18

Adalet ve Kalkınma Partisi Denizli Teşkilatı bir yandan Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ağırlamanın diğer yandan da kongreler sürecinin heyecanını yaşıyor.

Genel Başkan Erdoğan’ın ‘Demir Yorgunluğu’ çıkışının ardından partinin Denizli’deki yönetim kadrolarının büyük ölçüde değişeceği konuşuluyor. Kentte en çok merak edilen konulardan biri de İl Başkanı Necip Filiz’in görevine devam edip etmeyeceği. Partide bugün yapılan basın toplantısı sırasında Filiz bu soruya yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli programına ilişkin bir basın toplantısı düzenleyen Filiz, kongreler sürecinin 26 Ağustos’tan itibaren başlayacağını duyurdu.

İlk olarak Acıpayam ve Çameli kongrelerinin gerçekleştirileceğini duyuran Filiz 8 ilçede kongre tarihlerinin kesinleştiğini söyledi.

Buna göre Ak Parti’de 26 Ağustos’ta Acıpayam ve Çameli, 9 Eylül’de Honaz, 10 Eylül’de Kale, 16 Eylül’de Serinhisar ve Tavas, 17 Eylül’de de Babadağ ve Çivril ilçe kongreleri gerçekleşecek. Başkan Filiz diğer ilçeler için kongre tarihlerinin kesinleşmediğini kaydetti.

Gazetecilerin “Siz yeniden aday olacak mısınız?” sorusuna ise “Şimdilik bir şey söylemek için çok erken. Günü geldiğinde karar veririz” diye konuştu. Partinin en fazla eleştiri alan il başkanlarından biri olan Filiz, kongreler takviminin bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşması ile resmen başlamış olacağını ve teşkilat olarak büyük bir heyecan içinde olduklarını kaydetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı