REKLAMI GEÇ

Arınç’ın ağırlığı Denizli’ye üstün geldi

Arınç’ın ağırlığı Denizli’ye üstün geldi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı şehir hastanesi yapılacak 154 il arasında Denizli’nin bulunmaması, kentte hayal kırıklığı yarattı. Başbakan Erdoğan, geçen yıl Ak Parti il Kongresi için geldiği Denizli’de bunun sözünü vermişti. Hastane yapılacak 15 il arasında Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın memleketi Manisa’nın bulunması ise dikkat çekti.

/ DENİZLİHABER / 13 Eylül 2013 Cuma, 12:34

Denizli’de Karahasanlı Mahallesi’ne yapılacağı açıklanan şehir hastanesi başka bahara kaldı. 14 ilde yapılacak 15 şehir hastanesi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı. Açıklanan iller arasında Denizli yok. Oysa yaklaşık bir yıl önce 1000 yataklı hastane ile ilgili tüm hazırlıklar tamamlanarak ihale için Sağlık Bakanlığı’na gönderilmişti. Denizli’nin şehir hastanesinin yatırımlar kapsamına alınmaması hayal kırıklığı yarattı.

BÜLENT ARINÇ FAKTÖRÜ
15 hastaneden biri Manisa’ya yapılacak. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın memleketi olan Manisa’ya Denizli’den çok sonra gündeme gelmesine rağmen şehir hastanesi yapılacak olması, Arınç’ın ağırlığının bir sonucu olarak değerlendiriliyor.

DENİZLİ LOBİSİ YETERSİZ Mİ KALDI?
Ak Parti’nin Denizli’ye dair her söyleminde bahsedilen ve en kısa zamanda kente kazandırılacağı söylenen şehir hastanesinin, ilk etap yatırımlar arasına alınmaması, Denizli’nin siyasetçilerinin Ankara’da yetersiz kaldığı yorumlarına neden oldu.

BAŞBAKAN DA SÖZ VERMİŞTİ AMA…
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ak Parti İl Kongresi için geçen yıl geldiği Denizli’de ”Kamu-özel ortaklığı finans modeliyle yapılacak hastanenin arsa ve proje çalışmaları devam ediyor. Biz verdiğimiz sözün arkasında dururuz. Denizli’ye verdiğimiz hastane sözünü de yerine getirecek, Denizli’ye bölge hastanesini kazandıracağız” demişti.

HANGİ İLLERE YAPILACAK?
14 ilde kamu-özel işbirliği ile gerçekleştirilecek olan 15 şehir hastanesinin toplam yatak kapasitesi 24 bin 405 olacak. Şehir hastaneleri kampüslerinde genel hastanelerin yanı sıra Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, Kalp Damar Hastalıkları Hastanesi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi, Onkoloji Hastanesi, Ruh Sağlığı Hastanesi, Yüksek Güvenlikli Adli Psikiyatri Hastanesi gibi Dalhastaneleri bulunacak. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı törende Adana, Ankara Bilkent, Ankara Etlik, Elazığ, Gaziantep, İstanbul İkitelli, Kayseri, Mersin, Yozgat, İzmir Bayraklı, Konya, Manisa, Bursa, Kocaeli ve Isparta şehir hastaneleri ile Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Binası projesinin imzaları atılmış oldu.

Yorumlar

taner   -  Bağlantı 16 Eylül 2013, 00:27

zeybekçi ağlayamıyor ama arınç güzel ağlıyor.
1- bölge hastanesi sözde 2-3 senedir yapılacak
2- denizli den istanbul a uçakla 1 saatte gidersin ama uçağa binmek için çardağa da 1 saatte gidersin.2.havaalanı yok.
3- otoyol aydın a kadar gelir ve orada kalır.iç ege,iç anadolu,akdeniz bölgelerine bağlantı denizli üzerinden yapılır üstelik turizm yoludur ama otoyolumuz yoktur.
4- stadyum şehir içinde kalmıştır.denizlispora yakışan modern,üstü kapalı bir stadımız yoktur.
5- trafik,yol mühendisi olmayan belediye trafik sıkışıklından dert yanar ama raylı sistem yapacağına;şu anda denizli için lüks olan bağbaşı zeytinli yaylası arasına teleferik hattını ihaleye verir,

başbakan ikide bir denizli ye gelir ama denizli bir türlü hakettiğini alamaz. bence iktidar partisinin denizli milletvekilleri arınçtan ağlamayı öğrensinler.o zaman belki bakan falanda olurlar.

Huseyi.   -  Bağlantı 14 Eylül 2013, 21:22

Bagbasi yolu 3+2 serit degil 2+1 resimlerdeki yol sozde kimi yeri esk yan yolisi gibi tek fark yandaki yol . O yol yerine sahin tepesindeki yolu duzenlemeleri daha mandik her hafta 50 metre arada kaza oluyor

Selim   -  Bağlantı 14 Eylül 2013, 14:11

Bide cemaatçilere sorun nasıl güzel çalışıyorlar Denizli’de Türkiye’de çok ilerledi herşey mükemmel onlara göre.. Gün gelecek onlarda pişman olacak ama iş işten geçmiş olacak.. Yol hükümeti diyorlar ama Denizli’nin şehir içi trafiğini mahvettiler.. Büyükşehir olduk sözde ama hala balık istifi gibi turex otobüs firmasına mahkum bir şehir..

mehmet   -  Bağlantı 14 Eylül 2013, 10:33

denizli garanti nasıl olsa ,,,,,,,,,,,,, secimde görüşürüz.

csher   -  Bağlantı 14 Eylül 2013, 09:18

3 tane koyunu güdemeyen adamı başına getirirsen olacağı bu işte.

Dnz   -  Bağlantı 14 Eylül 2013, 01:02

Eee bizim Denizli hakkında kabahat nasıl olsa akp alacak ne gerek var yatırıma Manisa’da mhp var oy lazım tabi demi tayyipciğim.. Söz oydan önemli değil nede olsa..

Ahmet   -  Bağlantı 13 Eylül 2013, 21:59

İşleri gücleri denizli ye palarvra sunmak baska bir amac ları yok ki hangi sözücü tuttularda bunu tutsunlar

murat   -  Bağlantı 13 Eylül 2013, 18:38

gelirler sürekli ağzımıza bir parmak bal sürerler giderler,yaa arkadaş stadyum desen yok,oto yol desen yok,ikinci ünüversite desen yok,yüksek hızlı tren yok,havalimanı 150 km uzaklıkta,bölge hastaneside yok,yok yok yok,bu nasıl dünya şehri bu nasıl vizyon şehir olmak? ah benim denizli m ah insan üzülüyor…..

Ercan   -  Bağlantı 13 Eylül 2013, 17:24

her konuda pilot bölge seçilen Şehrimiz bu konularda seçilemiyor nedense

sadık   -  Bağlantı 13 Eylül 2013, 15:59

Yeni mi farkediliyor bu durum daima teşvikler de manisa var denizli yok. Kötü bir şey denense pilot il denizli. halka işkence çektirecek bir uygulama olunca denizli ama yatırım yapılacak olunca teşvik verilecek olunca denizlinin adı bile yok

fahrettin   -  Bağlantı 13 Eylül 2013, 15:22

demekki arınç gibi ağlayamamış bizim milletvekileri manisa kapmış bölge hastanesini

ahmet turhal   -  Bağlantı 13 Eylül 2013, 12:54

Denizli’ye verilen sözlerden hangisi tutuldu acaba,şehir stadyumu raylı sistem gibi sözlerde vardı…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı