REKLAMI GEÇ

Zeybekci: “FETÖ’nün kökü her yerde var”

Zeybekci: “FETÖ’nün kökü her yerde var”

Berlin’de Türk işadamlarıyla bir araya gelen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, zalime merhametin mazluma ihanet olacağını söyleyerek, “FETÖ ile her yerde mücadele yapılmak zorunda” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Mayıs 2017 Pazartesi, 12:00

Türkiye’nin Berlin Büyükelçiliği’nde Almanya’daki Türk işadamlarıyla bir araya gelen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, FETÖ/PYD terör örgütü ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Zeybekci, FETÖ/PDY terör örgütünün hala varlığını koruyup korumadığı şeklindeki soruya; “Bu ihanet örgütü FETÖ, kökü her yerde, her alanda. Mutlaka ve mutlaka temizlenmek zorundadır. Bununla mücadelede zalime merhamet, mazluma ihanettir zulümdür. Bu mücadele her yerde yapılmak zorundadır. Mücadele biraz zaman alabilir ama beklemeye de tahammül yoktur. Gereği yapılacaktır” yanıtını verdi.

AVRUPA’DAKİ TÜRK SEÇMENLERE TEŞEKKÜR ETTİ
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Avrupalı Türk seçmenlere referanduma yoğun katılım göstermeleri nedeniyle teşekkür etti. Bakan Zeybekci, “Avrupa’daki kardeşlerimiz bu bilinçle sandığa gittiler. Rekor katılım. Verdiğiniz katkıdan dolayı milletimin geleceği adına teşekkür ediyorum. Türkiye bu hastalıktan kurtulduktan sonra muasır medeniyet seviyesine koşar adım gidecek. Türkiye’de her şey ve siyaset çok hızlı normalleşecek. Seçim var diye yatırımlar durmayacak, faizler yükselmeyecek. Tereddütler bitti. Vatandaş seçimlere giderken Türkiye’de kim gelirse gelsin ‘Memleket için hayırlı olsun’ diyecek. Yüzde 50 artı 1’i talep eden siyaset Türkiye’nin yüzde 65’ini kucaklamak durumunda” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı