REKLAMI GEÇ

Cumhurbaşkanı Erdoğan 19 Ağustos’ta Denizli’de

Cumhurbaşkanı Erdoğan 19 Ağustos’ta Denizli’de

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin kızı Fatma Zeybekci’nin düğünü devletin zirvesini Denizli’de bir araya getirecek. Düğün için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanı sıra Başbakan Binali Yıldırım ve TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ın da 19 Ağustos’ta Denizli’de olması bekleniyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Ağustos 2017 Pazartesi, 12:19

Denizli’de AK Parti Teşkilatı, 19 Ağustos’ta Anemon Otel’de gerçekleşecek düğün törenine kilitlendi. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin kızı Fatma Zeybekci ile işadamı Sait Özkan’ın oğlu İbrahim Özkan’ın dünya evine gireceği düğün töreninde devletin ve AK Parti’nin zirvesi buluşacak.

Düğün için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanı sıra Başbakan Binali Yıldırım ve TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ın da 19 Ağustos’ta Denizli’de olması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın aynı tarihte Denizli’de Danışma Kurulunu’da toplayacağı öğrenildi. 2009 seçimlerinin konuşulacağı kurulda parti kongreleri konusunda da görüş alışverişinde bulunulması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Yıldırım ve TBMM Başkanı Kahraman’ın düğün için Denizli’ye gelecek olması AK Parti İl Teşkilatı’nda ummalı bir çalışma başlamasına neden oldu. Bakan Zeybekci ve milletvekillerinin de katılımıyla bir toplantı yapılırken, yapılacak hazırlıklar konuşuldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı