REKLAMI GEÇ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın geçiş güzergahında bu saatlere dikkat!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın geçiş güzergahında bu saatlere dikkat!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Denizli’ye gelişi sırasında vatandaşların sıkıntı yaşamaması güvenlik amacıyla kapatılacak yollar konusunda bazı uyarılar yapıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Ağustos 2017 Cumartesi, 12:55

Denizli’de protokol ve siyasiler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılamaya hazırlanırken güvenlik amacıyla bazı uygulamaların yapılacağı güzergah da belirlendi.

Saat 16.00’da Çardak Havaalanı’na inecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çamlık Yolu’ndaki Açıkhava Tiyatrosu’nda saat 17.00’de yapılacak AK Parti İl Danışma Kurulu Toplantısı öncesinde saat 16.30’da Denizli Valiliği’ni, ziyaret edecek. Danışma Kurulu Toplantısı’ndan sonra ise Denizli Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret edecek.

Erdoğan’ın makam aracı ve beraberindeki konvoyun bu ziyaretler ve toplantı için izleyeceği güzergah ise Gazi Bulvarı, 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı, Lise ve Çamlık Caddesi olacak. Dönüşte de kullanılacak olan bu güzergahtan geçiş sırasında geçici de olsa yollar ve kavşaklar trafiğe kapatılacak.

Vatandaşların, özellikle sürücülerin ulaşımda sıkıntı yaşamaması açısından 16.00 ile 19.00 saatleri arasında bu güzergahları kullanmaması tavsiye ediliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı