REKLAMI GEÇ

Erdoğan için güvenlik üst seviyede

Erdoğan için güvenlik üst seviyede

AK Parti İl Danışma Kurulu Toplantısı ve Nihat Zeybekci’nin kızının düğünü için saat 16.30’da Denizli’de olması beklenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kente gelişi öncesi güvenlik üst seviyede. Gün boyunca Denizli caddelerinde 3.500 polisin görev alacağı bildirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Ağustos 2017 Cumartesi, 12:24

Saatler sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve devletin zirvesini ağırlayacak olan Denizli’de güvenlik önlemleri de en üst seviyeye çıkarıldı.


Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin kızı Fatma ve İbrahim Özkan’ın Anemon Otel’de gerçekleşecek düğün törenine katılacak olan devletin zirvesi ile birlikte yurtdışından gelecek olan konukların güvenliğinin sağlanması toplam 3.500 polisle sağlanacak. Neredeyse geçiş güzergahlarının tamamında görev alacak olan polis, 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı ve Çamlık Yolu’ndaki Açıkhava Tiyatrosu çevresindeki kritik noktalara girişlerde üst araması da yapacak.

Gün içinde Denizli’nin çeşitli noktalarında görev almak üzere Denizli’nin ilçeleri ve Aydın, Burdur, Muğla gibi çevre illerden de 1.600 polis takviyesi yapıldığı öğrenildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı