REKLAMI GEÇ

İlk ziyaret Merkezefendi’den

İlk ziyaret Merkezefendi’den

Bu yıl 27 Temmuz’da tatile giren Türkiye Büyük Millet Meclisi, yoğun gündemle çalışacağı 26. Dönem 3. Yasama Yılı’na başladı. Yeni yasama yılının ilk Ak Parti Grup toplantısı da yapıldı. Toplantıya Ak Parti Denizli Merkezefendi İlçe Teşkilatı da katıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Ekim 2017 Perşembe, 11:23

Türkiye Büyük Millet Meclisi yeni yasama yılı çalışmalarına başladı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yasama yılının ilk grup toplantısında milletvekillerine seslendi.

Bu önemli toplantıya Ak Parti Denizli Merkezefendi İlçe Teşkilatı’da katıldı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı dinleme fırsatı bulan teşkilat üyeleri yeni yasama yılının hayırlı olmasını diledi.
AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Yücel Güngör, teşkilat olarak bir aile gibi olduklarını belirterek, böyle önemli bir toplantıya katılmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Güngör, “Teşkilat olarak Cumhurbaşkanımızı dinleme fırsatı bulduk. Yasama yılı önemli konularla yoğun geçecek. Yeni yasama yılımız vatana millete hayırlı uğurlu olsun. Bu arada Gazi Meclisimiz TBMM’yi ziyaretimiz esnasında bizlere birkez daha Denizlili olmanın gururunu ve ayrıcalığını yaşatan başta Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci’ye, milletvekillerimiz sayın Sema Ramazanoğlu’na Sayın Şahin Tin’e ve Sayın Cahit Özkan’a nazik ev sahiplikleri için teşkilatım adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Merkezefendi İlçe Teşkilatı, Başkan Yücel Güngör başkanlığında TBMM ziyaretinden sonra Beştepe Millet Camii’ni de ziyaret etti. Cumhurbaşkanlıği Külliyesi önünde 15 Temmuz Gecesi FETÖ teröristlerinin attığı bombaların açtığı çukurları yerinde gören Yücel Güngör ve ekibi şehitler için yapılan anıtı da ziyaret ederek, dua ettiler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı