REKLAMI GEÇ

Ramazanoğlu’dan ‘kontrollü darbe’ tepkisi

Ramazanoğlu’dan ‘kontrollü darbe’ tepkisi

AK Parti Denizli Milletvekili ve Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakanı Sema Ramazanoğlu, CHP Antalya Milletvekili Mustafa Akaydın’ın 15 Temmuz Darbe girişimiyle ilgili sözlerine tepki gösterdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Ağustos 2017 Cuma, 15:10

Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakanı olan AK Parti Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu, CHP Antalya Milletvekili Mustafa Akaydın’ın açıklamalarına, yaptığı yazılı açıklamayla tepkisini gösterdi. Ramazanoğlu, “Bugün hala kontrollü darbe safsatasını dile getirenlere, hala FETÖ’nün algı manipülasyonlarına su taşıyanlara, 15 Temmuz’u gölgelemeye çalışanlara en iyi cevabı, 15 Temmuz’un sene-i devriyesinde tekrar meydanlara inen milyonlarca insanımız kendi dilinden vermiştir. Ne acıdır ki bir CHP’li vekilin 15 Temmuz’da bayrağımıza rengini veren şehitlerimizin kanını, canını hiçe sayan açıklamalarını gördük. Bilinmelidir ki, şer odaklarıyla canını siper ederek savaşan Türk Milleti, aziz şehitlerimizin hatıralarına kim söz ederse dimdik karşısında duracaktır. CHP kadrolarına 15 Temmuz destanını gölgelemek için takındığı tavırlardan, mesnetsiz açıklamalardan bir an önce vazgeçmesi çağrısını yapıyorum” dedi.

AK Partili Ramazanoğlu ayrıca kendisinin Bakanlığı döneminde CHP Genel Başkanı’nın kendisiyle ilgili açıklamalarda bulunduğunu ve hukuki yollarla mücadeleyi kazandığını hatırlatıp, “CHP kadrolarının her gün hayretle izlediğimiz talihsiz açıklamaları gösteriyor ki siyaset etiğinden koşarak uzaklaşıyorlar. Muhalefet olmanın gereğini kutsallarımıza dil uzatarak yerine getirdiklerini sanıyorlar. Bir an önce yanlıştan dönün” açıklamasında bulundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı