REKLAMI GEÇ

Mehmet Yüksektepe, Erdoğan’ın Ak Parti’ye döneceği kongreyi idare edecek

Mehmet Yüksektepe, Erdoğan’ın Ak Parti’ye döneceği kongreyi idare edecek

AK Parti Teşkilatlanmadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Yüksektepe’ye önemli görev. 21 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden AK Parti’nin başına geçeceği 3. Olağanüstü Kongre’nin organizasyonunu Yüksektepe üstlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Mayıs 2017 Perşembe, 10:35

16 Nisan’da gerçekleştirilen referandumda Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin halk tarafından onaylanmasının ardından Erdoğan’ın partiye yeniden üye olması, sürecin ilk adımı oldu.

AK Parti’nin kurucu genel başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden partisinin başına geçeceği ve genel başkan olacağı 3. Olağanüstü Kongre için de geri sayım başladı.

“Dönüş”ün kongresi olarak nitelendirilen organizasyon AK Parti için büyük önem taşıyor. 21 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan kongre Denizlili bir isim olan eski milletvekili, AK Parti Teşkilatlanmadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Yüksektepe’ye emanet edildi.

Başbakan Binali Yıldırım’ın, AK Parti Genel Başkanlığını Ahmet Davutoğlu’ndan devraldığı 2. Olağanüstü Kongre’nin düzenlemesini de üstlenen Mehmet Yüksektepe, kısa süre içinde yaptığı hazırlık ve gösterdiği başarıyla dikkat çekmişti.

“HEYECANIMIZ BÜYÜK”
AK Parti’de şenlik havasında geçmesi istenen 3. Olağanüstü Kongre’nin hazırlıklarına hızlı başlayan Mehmet Yüksektepe, en küçük detaya kadar her şeyi planladıklarını ve sorunsuz bir süreç geçirmek istediklerini söyledi.

Kurucu Genel Başkan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden yuvasına dönecek olmasının heyecanını yaşadıklarını belirten Yüksektepe, “3. Olağanüstü Kongremiz, taşıyacağı misyon nedeniyle çok önemli. 21 Mayıs’ta hareketimizin lideri, AK Parti’nin kurucusu Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yeniden yuvasına dönecek. Bu bizim için bir şenliktir. Kongremizin de sorunsuz ve şenlik havasında geçmesi için titiz bir çalışma içindeyiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı