REKLAMI GEÇ

Denizli Milletvekili Ahmet Yıldız, bugün sosyal medyada hoş bir paylaşım yaptı

Denizli Milletvekili Ahmet Yıldız, bugün sosyal medyada hoş bir paylaşım yaptı

Halk arasında genel kanı mevkisi yüksek kişiler ayrıcalıklıdır. Onlar hep öncelikli ve hep rahattırlar. Makamları mevkileri vardır. Özel şoförleri ve lüks arabaları ile seyahat ederler. Halkın içine girmezler, tepeden bakarlar görüşünü çürüten AK Parti Denizli Milletvekili Ahmet Yıldız’dan çok samimi ve sıcak bir paylaşım geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Ekim 2018 Cumartesi, 15:05

Neredeyse hayatı bürokrasinin içinde geçmiş Devletin önemli birimlerinde görev almış Büyükelçi AK Parti Denizli Milletvekili Ahmet Yıldız, Ankara yolculuklarında otobüsü tercih etmeye başladı. Ankara’ya giderken bindiği otobüsten çektiği fotoğrafını sosyal medyada paylaşan Milletvekili Yıldız, samimi kişiliğini bir adım daha öne çıkardı.

Otobüs yolculuğunda çektiği fotoğrafına not olarak; “Pamukkale Otobüsü Anadolu Jet’den daha iyi gibi. Öğrencilik yıllarım canlandı. Genç hissettim. Yollar yapıldığına göre otobüslerin hız sınırını 10 km artırsak mı?” yazıp, konuyu meclis gündemine taşıyacağının mesajını da verdi.


Sosyal medyadaki paylaşımını gördükten sonra kendisini arayıp, yolculuğun nasıl geçtiğini ve neden özel aracını tercih etmediğini sorduğumuz Milletvekili Yıldız, “Denizli- İstanbul arasında uçak seferleri var ama Denizli-Ankara arasında yok. Ankara seferlerinin başlaması için girişimlerde bulunduk ama her halde firmalara maliyet biraz fazla geliyor. Uzun mesafelerde özel araç bana biraz güvensiz geliyor artık. Yollarımız artık çok iyi ama, sürücülerimiz kurallar konusunda dikkatsiz davranabiliyorlar” dedi.

Son Ankara yolculuğunda eskiye dönmek istediğini ve otobüs yolculuğunu tercih ettiğini de söyleyen Denizli Milletvekili Ahmet Yıldız, “ Uzun süredir otobüs yolculuğu yapmıyordum. Benim için değişiklik oldu, hoşuma da gitti. Öğrencilik yıllarımı hatırladım. Artık otobüsler de son derece konforlu olmuş. Ama Denizli – Ankara arası 6.5 saat sürüyor. E artık yollarımız da güzel. Otobüs hızlarına 10 kilometre daha eklemenin bence bir sakıncası olmaz diye düşünüyorum. Bu konuyu seçmenlerimize de sordum. Onlardan da olumlu yanıt aldım. Şimdi sıra konuyu mecliste gündeme getirmek” diye konuştu.

Yorumlar

Beyaz   -  Bağlantı 21 Ekim 2018, 15:06

Milletvekili Salih Erdoğan hep otobüsle seyahat ederdi. Çarşı pazar gezer insanları ziyaret ederdi. Yanlız gezerdi. Telefonlatina cikardi.Hakkını teslim etmek açısından.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı