REKLAMI GEÇ

AK Parti’nin A Takımı’na girmesi Özkan için de sürpriz olmuş

AK Parti’nin A Takımı’na girmesi Özkan için de sürpriz olmuş

AK Parti’nin 19 kişilik MKYK listesine giren Denizli Milletvekili Cahit Özkan, bir gün öncesi Baklan’da ata bindiğini, Denizlispor’un maçına gittiğini, A takımı listesine girdiğini olağanüstü genel kurul salonunda öğrendiğini ve çok şaşırdığını söyledi.

Ferah Işık / DENİZLİHABER / 22 Mayıs 2017 Pazartesi, 11:43

Denizli, dünden bu yana Milletvekili Cahit Özkan’ın Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, partinin kurucularından Sema Ramazanoğlu gibi isimlerin içinden sıyrılarak Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) listesine girmesini konuşuyor.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti’nin Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 19 kişilik A Takımı’na giren Cahit Özkan, “İsmimi listede görünce benim için büyük sürpriz oldu” dedi.

Ak Parti’nin 3. Olağanüstü Kongresi’nden bir gün önce Baklan’da düzenlenen şenlikte ata bindiğini, aynı günün akşamı Denizlispor-Göztepe maçını izleyip, Ankara’nın yolunu tuttuğunu söyleyen Özkan, “MKYK listesinde ismimi görünce benim için büyük sürpriz oldu. Çünkü 317 milletvekili ve MKYK listesine girebilecek durumda olan 2 bin partilinin içinden benim bu göreve uygun görünmem şahsi olarak bana büyük gurur verdi ama doğrusunu söylemek gerekirse sürpriz oldu. Listeye giren bazı arkadaşlarla görüştüm, onlar da listeye gireceklerinden haberdar olmadıklarını ve büyük sürpriz yaşadıklarını dile getirdiler” dedi.

AK PARTİ’DE DENİZLİ AĞIRLIĞI
Cahit Özkan, AK Parti iktidarında Selma Aliye Kavaf, Nihat Zeybekci, Sema Ramazanoğlu’nun bakanlık yaptığını, yine Ramazanoğlu’nun geçmiş dönem MKYK üyesi olduğunu belirterek, “Bu görevler şahıslara verilmiyor, Denizli adına veriliyor. Şahsıma MKYK üyeliği verilmesi Cahit Özkan’ın değil, Denizli’nin başarısı ve Denizli’ye duyulan güvenin sonucudur. Kurucu liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte bundan sonra daha çok çalışıp, Türkiye’yi hak ettiği noktalara götüreceğiz. Yeni bir döneme girdik. Bu dönem sıçrama dönemi olacak. Türkiye’nin artık boşa kaybedecek bir saniyesi bile yoktur” diye konuştu.

Bu arada, Denizli’den olağanüstü kongreye giden partililer Cahit Özkan’ı kutlarken, milletvekili Özkan’da tek tek tebrikleri kabul etti, hepsiyle fotoğraf çektirdikten sonra Denizli’ye uğurladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı