REKLAMI GEÇ

Tin’den Atatürk’e hakarete tepki

Tin’den Atatürk’e hakarete tepki

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, sosyal medya hesaplarında ve TV kanallarında Atatürk’e yönelik ağır hakaret ve iftiraya varan sözlere sert tepki gösterdi. Tin, “Türkiye’nin milli değeri olan Atatürk’e yönelik, ahlak dışı, mesnetsiz ifadeler sarf edilmesi asla kabul edilemez. Tarih sayfası adı altında asılsız sözler üreten fitne tüccarlarını şiddetle kınıyorum” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Mayıs 2017 Cuma, 11:41

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Atatürk’e yönelik sosyal medya hesaplarında ve TV kanallarında ağır hakaret ve iftiralara varan sözlere sert tepki gösterdi.

Yazılı bir açıklama yapan Tin, “Atatürk, milli duruşu ve destansı mücadelesiyle Türk milletinin gönlünde müstesna bir yere sahiptir. Atatürk’e yönelik tasvip edilmesi imkânsız böylesi mesnetsiz söylemler ve atıfta bulunulan eylemlere ilişkin ifadeler tarihimize ve milli duruşumuza sıkılmak istenen bir kurşundur. Milletimiz bu ve benzeri tutum ve davranışlara asla müsaade etmez. Cumhuriyetimizin kurucusu olan başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere o döneme damga vurmuş kahramanlar bizim milli değerlerimizdir. Onlara yönelik ahlaktan yoksun söz ve yakıştırmalar bizim tarafımızdan asla tasvip edilemez. Atatürk’e yönelik böylesi ahlaksızca yakıştırmalar da bulunanları şiddetle kınıyorum. Tarihimizi yok sayan bir yaklaşımla aymazlık göstererek deli saçması sözcükler üretmek ancak milli değerlerini yitirmiş ve tarih sayfası diye hainlik sayfası karıştıran fitne tüccarlarının işidir. Aziz milletimiz böylesi tarihi yanlış barındıran sözlere tüm kapılarını sonuna kadar kapamıştır. Birlik ve beraberliğimize aynı zamanda milli değerlerimize zarar verici her türlü adıma karşı gerekli tedbir devletimizin ilgili ve yetkili organları tarafından mutlaka alınacaktır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı