REKLAMI GEÇ

AK Parti’de ibre Dalbudak’a döndü

AK Parti’de ibre Dalbudak’a döndü

Pazar günü CHP Merkezefendi adayını belirlemek için temayül yoklaması yaptı. Sandığa giden CHP Merkezefandi üyeleri Şeniz Süzek Doğan ismi üzerinde birleşti ve aday olması için tercihini bu yönde kullandı. CHP’nin Merkezefendi’de kadın aday ile yarışa girecek olması, AK Parti’de de dengeleri değiştirdi. Dün yaşanan gelişmelerin ardından siyasi kulisler yeniden hareketlendi ve AK Parti’de ibre bir kez daha Nurcan Dalbudak’a döndü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Aralık 2018 Pazartesi, 14:03

AK Parti Denizli Kadın Kolları Başkanı Nurcan Dalbudak ismi seçim dönemlerinde sık sık gündeme geliyor. Yerel seçimler öncesinde de Dalbudak’ın ismi Merkezefendi Belediye Başkan adaylığı için geçmiş, siyasi kulisler bu ismi yüksek sesle dillendirmeye başlamıştı.

DENİZLİHABER.COM’A “DÜŞÜNMÜYORUM” DEMİŞTİ
Bu iddiaların gündeme geldiği dönemde Denizlihaber.com Dalbudak’a sormuş ve “Başvurmadım, başvurmayı da düşünmüyorum” demişti. Kendisini bu göreve yakıştıranlara teşekkür eden Dalbudak, partisine aday adaylığı başvurusunda da bulunmamıştı.

CHP’NİN KADIN ADAY BELİRLEMESİ DENGELERİ DEĞİŞTİREBİLİR
CHP pazar günü Merkezefendi adayını belirlemek için eğilim yoklaması yaptı. Sedat Demirci ve Sabri Yıldız ile yarışan Şeniz Süzek Doğan sandığa giden üyelerin çoğunluğunun oylarını alarak, muhtemel aday oldu. CHP’deki bu gelişme, AK Parti’deki dengeleri de değiştirdi.

CHP’nin Merkezefendi’de yarışa kadın aday ile girecek olması, bugüne kadar İl Başkanı Necip Filiz, eski ilçe başkanı Yücel Güngör gibi isimlerin dillendirildiği AK Parti’de Nurcan Dalbudak ismini yeniden gündeme getirdi.

AK Parti’nin CHP’nin kadın adayına karşılık Dalbudak ile seçmenin karşısına çıkabileceği ileri sürülüyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı