REKLAMI GEÇ

Şimdi de şahitliğini yapacak!

Şimdi de şahitliğini yapacak!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın kızı Esra Zolan, hakimlik sınavını kazanmış, 2016 Kasım’ında Beştepe’de çekilen kura ile Vezirköprü’ye hakim olarak atanmıştı. O kurayla belirlenen görev yerinde Hakim Abdullah Tok ile tanıştı. Çift birbirine aşık olunca evlilik kararı aldı. O aşkın temellerinin atıldığı kurayı çeken Erdoğan, şimdi yollarını birleştirme kararı alan hakim çiftin nikah şahidi olacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Nisan 2018 Cuma, 15:22

Kader bazen insanlara hayatlarının en güzel en anlamlı tesadüflerini de yaratıyor. Tam da bu konuda örnek olarak gösterebileceğimiz bir kişi var Denizli’nin gündeminde. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın kızı Hakim Esra Zolan.

Babasının yolundan giderek hukuku tercih eden Esra Zolan, 2015’te avukatlık cübbesi giymişti. 2016 yılında tekrar test kitaplarının başına geçen genç avukat hakimlik sınavlarına girdi. Yazılı ve sözlü sınavları geçen Esra Zolan Kasım 2016’da Beştepe’de gerçekleştirilen atama kuralarına katıldı. Cumhurbaşkanlığı külliyesinde çekilen kuradan Zolan’ın çiçeği burnunda hakim kızı için ilk görev yeri olarak Vezirköprü çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizli’ye emanet ettiği partidaşı Başkan Zolan’ın kızı Esra’ya “başarılar” dilemiş, Başkan Zolan’ı da hayırlı bir evlat yetiştirdiği için tebrik etmişti.

2016 sonunda Samsun’un Vezirköprü ilçesinde Asliye Hukuk Hakimi olarak göreve başlayan Esra Zolan, kendisinden 3 yıl kıdemli Asliye Hukuk Hakimi Abdullah Tok ile tanıştı. Genç hakimler birbirlerine aşık oldu, evlilik kararı aldı. Başkan Zolan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a kızı Esra’nın evleneceği müjdesini verdi, “Bizi bu önemli günümüzde onurlandırmanızı bekliyorum” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan düğüne katılmakla kalmayıp bir şekilde evliliğine vesile olduğu Esra Zolan’ın şahitliğini yapmak istediğini söyledi. Bunun üzerine düğün tarihi belirlendi. Hazırlıklar Erdoğan’ın da katılacağı, genç çifte yakışır bir tören üzerine yoğunlaştı.

Esra Zolan Abdullah Tok çifti Cumhurbaşkanı Erdoğan, eşi Emine Erdoğan başta olmak üzere Türkiye’nin üst düzey protokolünün şahitliğinde dünya evine girecek. Çift için Kültür Sitesi’nde öğle saatlerinde yemekli mevlüt töreni düzenlenecek. Ağır konukların katılacağı nikah töreni ise akşam EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nde olacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı