REKLAMI GEÇ

Filiz: AK Parti Acıpayam İlçe Başkanı istifa etti

Filiz: AK Parti Acıpayam İlçe Başkanı istifa etti

AK Parti’de, gün boyu yaşanan istifa söylentilerine son noktayı il başkanı Necip Filiz koydu. Filiz, “Genel Merkezimizin talimatları doğrultusunda Acıpayam İlçe Başkanımız görevinden istifa etmiştir” açıklamasını yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Eylül 2016 Cuma, 18:32

AK Parti’de gün boyu Acıpayam’daki istifa olayı konuşuldu. Önce Acıpayamgazetesi.com’da “AK Parti’de neler oluyor?” başlığıyla yayımlanan haberde AK Parti İl Başkanı Necip Filiz’in, Acıpayam İlçe Başkanı İdris Oktay’ı arayıp istifasını istediği belirtildi. Bunun üzerine Oktay, bir internet sitesine istifa etmediği açıklamasında bulundu.

Bu haberler üzerine görüştüğümüz AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, Acıpayam’da parti çalışmalarını daha başarılı götürecek bir ilçe başkanı arayışı söz konusu olduğunu, İdris Oktay’dan da bu nedenle görevden ayrılmasının istendiğini söyledi.

Oktay’a bugüne kadar olan hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Filiz, “Acıpayam İlçe Başkanı ile ilgili olarak parti ve teşkilat çalışmalarından dolayı bu görevi daha başarı ile yürütebilecek bir arayış söz konusuydu. Bu nedenle Ak Partimizi Acıpayam’da daha iyi temsil ve Başarıya ulaştırma noktasında Genel Merkezimizin talimatları doğrultusunda Acıpayam İlçe Başkanımız görevinden istifa etmiştir.

AK Partimizde hizmet süreci bir bayrak yarışıdır. Bu bayrağın gayeside milletimize en iyi hizmet edebilme sevdasıdır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı