REKLAMI GEÇ

Filiz: AK Parti ezber bozdu, vesayeti kaldırdı

Filiz: AK Parti ezber bozdu, vesayeti kaldırdı

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, 15’inci kuruluş yıldönümünü kutlayan AK Parti’nin ezberleri bozduğunu, vesayeti kaldırdığını, girdiği bütün seçimlerden kazanarak çıktığını belirtti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Ağustos 2016 Cumartesi, 11:55

AK Parti’nin 15. kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir açıklama yapan İl Başkanı Necip Filiz, AK Parti’nin kuruluşunun Türkiye’nin kurtuluşu olduğunu, Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde 14 Ağustos 2001’de kurulan partinin Türk demokrasi tarihinde çok önemli bir dönemin başlangıcı olduğunu ifade etti.

“Cumhurbaşkanımız ve Kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Her şey Türkiye için’ ve ‘Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olamayacak’ diyerek başlattığı siyasi mücadele bugün 15. yılına ulaşmıştır” diyen Filiz, sözlerine şöyle devam etti:

“AK PARTİ REFORMLARA İMZA ATTI”
“AK Parti, bir siyasi parti olarak parti içi demokrasi, millet iradesine saygınlık, siyasi ahlak ve erdem anlamında Türk siyasi hayatına yüksek değerler katmıştır. Partimiz kuruluşundan bugüne Cumhuriyet tarihinde eşine az rastlanır şekilde başarısını her seçimde yükselterek milletle kucaklaşmıştır. Türkiye siyasetinde ezberleri bozan milletin egemenliği üzerindeki bütün vesayeti kaldıran, devleti toplumdan ayıran siyasi tarihi silmiş, milleti yaşat ki devlet yaşasın anlayışı ile bu yüce milletin gönlüne girerek yapılan bütün genel ve yerel seçimler ile referandumlarda milletimizin teveccühüne mazhar olmuştur. Kurulduğu günden bu güne kendisini millete adamış AK kadrolarıyla ülkemizde hayal bile edilemeyen yeniliklere ve reformlara imzalar atmıştır.”

“DARBE GİRİŞİMLERİNE RAĞMEN DİMDİK AYAKTAYIZ”
Cumhuriyetin 100. yılı olan 2023’te Türkiye’nin ekonomisi, teknolojisi, demokrasi ve özgürlükleriyle dünyanın gelişmiş ilk 10 ülkesi arasında yer alacağını kaydeden Filiz, “Yapılan tüm reformlar, atılan dev adımlar bu hedeflere süratle yaklaştığımızı göstermektedir. Kuruluşundan sadece 15 ay sonra 3 Kasım 2002’de tek başına iktidara gelen partimiz ve liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan, süreç içerisinde engellemelerden tutun da darbelere, darbe girişimlerine ve en son paralel yapılanmanın kirli oyunlarına ve FETÖ darbe girişimine rağmen milletimizden aldığı güçle milletimizin yanında dimdik durmuştur” dedi.

“HİZMETKAR OLMAYA GELDİK”
AK Parti Denizli Teşkilatı olarak ilk günkü azim ve inançla, hizmet etme sorumluluğunun idraki içerisinde çalışmaya devam ettiklerini söyleyen Filiz, “Bizim teşkilat olarak görevimiz Türkiye’nin nereden geldiğini, nerede olduğunu, nereye gitmesini düşündüğümüzü milletimizle paylaşıp, milletimizin gücünü AK Parti’de toplayabilmektir. Biz bu millete efendi değil, hizmetkar olmaya geldik. Hizmette ve başarıda sınır tanımayan bir anlayış içerisinde ak kadrolarıyla ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyan, başarıdan başarıya koşan partimizin tüm değerli mensuplarını kutluyor, şu anda hayatta olmayan teşkilat mensuplarımızı rahmetle anıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, partimizin 15. kuruluş yılının ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı