REKLAMI GEÇ

Filiz: Kaybettiklerimizi geri alacağız

Filiz: Kaybettiklerimizi geri alacağız

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, ilk ilçe ziyaretini selefi ve Milletvekili aday adayı Şahin Tin ile birlikte Buldan’a gerçekleştirdi. Ziyaretlerinde iddialı konuşan Filiz, 7 Haziran’da kaybettiklerini 1 Kasım’da geri alacaklarını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Eylül 2015 Cuma, 12:29

Buldan’da bir düğün törenine katılan ve esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Necip Filiz, 30 Mart yerel seçiminde Buldan Belediye Başkanlığını CHP’ye kaptırmalarını “küçük bir kaza” olarak yorumladı. 7 Haziran seçimlerinde AK parti’nin Denizli’deki milletvekili sayısının 4’ten 3’e düştüğünü de anımsatan Filiz, “İlk olarak 1 Kasım’da kaybettiğimiz milletvekilimizi geri kazanıp, dah çok milletvekili çıkarmak için çalışacağız. Sonrasında da ilk mahalli idareler seçimlerinde de Buldan Belediye başkanlığını tekrar kazanacağız. Bunun için teşkilatımıza sonuna kadar güveniyoruz. Buldan teşkilatımız duruşu ve çalışması ile her zaman takdir ettiğimiz bir teşkilatımızdır” dedi.

AK Parti milletvekili aday adayı Şahin Tin ise, 7 Haziran seçimlerinde duraklama olduğunu, ancak 1 Kasım’da kaldıkları yerden devam edeceklerini, birlik ve beraberlik içinde olduklarında başarıların devam edeceğini ifade etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı